TURPCU’DAN KARAYILMAZ’A BRIFING

Gökçebey Ilçe Özel Müdürü Izzet Turpcu, Zonguldak Il Özel Idare  Geel Sekreteri Ahmet Karayilmaz’a yapilan çalismalar konusunda brifing verdi.

Gökçebey ilçesinde 24.03.2020 tarihinde o günkü Ilçe Kaymakami Oguzhan Erdi Atak tarafindan baslatilan ve suan ki Kaymakamimiz Ömer Övünç Kosansu tarafindan devam ettirilen 16000 metre beton yol çalismalari bir hafta içerisinde bitirilecegi ögrenildi.

 Yedi aydir beton yol çalismasi için köylere mütemekkin olduklarini söyleyen Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpcu, “Sayin Genel Sekreterimiz son on yilda ilçemize 135.000m2 parke dagitildi bu sene yedi ayda yapilan beton yolun parke karsiligi 54.000m2 dir.

Beton yol çalismalarini yerinde inceleyen Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayilmaz'a  Aliusta Köyü  imami Naim Ertürkten tesekkür  kis ayinda traktörle cenazelerini çikarttiklari yolun yapiminda desteklerinden dolayi Il özel Idaresi Genel Sekreterine ve tüm emegi geçenlere duaciyiz  dedi.   Kis ayinda mezarliga çamurdan kardan kato ve traktörle cenazelerimizi çikarmakta çok zorlaniyorduk simdi yolumuz betondandi köylümüz artik mezarliga rahat rahat  çikabiliyoruz dedi. Genel Sekreter Ahmet KARAYILMAZ’DA Beton Yol Çalismasini baslatan Kaymakam Oguzhan Erdi Atak'a isi devam ettiren Ilçe Kaymakamimiz Ömer Övünç Kosansu’ya ve yedi aydir isi bir fiil takip eden Ilçe Müdürümüz Izzet Turpcu’ya Gökçebey Il Genel Meclisi Üyelerimize Santiye Sefi ve çalisanlarimiza köy muhtarlarimiza tesekkür ederim .”dedi.