Gökçebey Kaymakami Kosansu ve Belediye Baskani Öztürk’den siki denetim!

Içisleri Bakanliginin valiliklere gönderdigi “Koronavirüs Denetimleri” konulu genelge kapsaminda ülke genelinde denetimler yapildi. Gökçebey Belediye ekipleri de ilçeyi karis karis denetledi.

Gökçebey Kaymakami Ömer Övünç Kosansu ve Belediye Baskani Vedat Öztürk’de denetimlere katildi. Is yerleri mercek altina alindi, vatandaslara ve esnaflara Sik sik maske ve sosyal mesafe uyarisi yapildi.

Baskan Öztürk, esnaf ve vatandaslara kurallar konusunda uyarilarda bulundu. Kurallara uyan esnaflara tesekkür eden Baskan Öztürk, salginin daha da yayilmamasi ve toplum sagligini tehlikeye düsürmemesi için tüm kurallara harfiyen uyulmasi gerektigini hatirlatti.

Baskan Öztürk “Gökçebey’in her noktasinda denetimler devam ediyor. Vatandaslarin yogun olarak bir araya geldigi restoran, kafe, berber-kuaför ve gida sektörüne yönelik isletmeler basta olmak üzere denetimler sik sik yapiliyor. Koronavirüsü önlemek için ekiplerimiz temizlik ve dezenfekte çalismalarina devam ediyor. Ancak bir taraftan da kisisel tedbirlere ve hijyene dikkat edilmesi gerekiyor.

Kendi ve sevdiklerimizin sagligi için maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarina önem vermeli; Covid-19 ile mücadelede elde etmis oldugumuz kazanimlari yitirmemek adina alinan kararlara harfiyen uyulmasina özen gösterilmelidir.” açiklamasinda bulundu.