MHP’YE ILÇE BASKANLIGINA KARADEMIR GELIYOR.

MHP Gökçebey Ilçe Baskani Ahmet Gökhan BAYOGLU, 27.09.2020 tarihinde gerçeklestirecek olan Gökçebey 13. Olagan Kongresinde eski Ilçe baskani Sezgin KARADEMIR’e devredecegim diyerek sözlerine söyle devam etti.

MHP Gökçebey Ilçe Baskani Ahmet Gökhan BAYOGLU;” Yaklasik 3 Aydan beri yürütmekte oldugum Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey Ilçe Baskanligi görevimi MHP Zonguldak Il Baskanimiz Sayin Varol DEMIRKÖSE’nin talimatlariyla  27.09.2020 tarihinde gerçeklestirecek olan Gökçebey 13. Olagan Kongresinde Tek Aday Sezgin KARADEMIR’e devredecegim.

Su çok iyi bilinmelidir ki bizler için kongreler “Toy” dur. Toylarda “Bayrak Yarislari” vardir, Seçilecek olan ilçe baskanimiza Ülkü Ocaklarindan aldigimiz LIDER-TESKILAT-DOKTRIN düsturu ile her sekilde tabi olacagimizi, 51. Yillik san ve Seref’le bugünlere gelen Türk Milletinin teminati olan Partimiz için Liderimiz Dr. Devlet BAHÇELI beyefendinin izinden yürüyerek makam ve mevki gözetmeden bayragi en üstlere tasimak için durmadan çalisacagimizi kamuoyuna saygiyla duyurur, Yeni Ilçe Baskan adayimiz Sezgin KARADEMIR’e simdiden hayirli olsun dileklerimi iletirim.” Dedi.