GÖKMEN’IN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Gökçebey’in sevilen ve sayilan esnaflarindan Güven Market Isletme sahibi Talat Gökmen, Kurban Bayrami kutlama mesaji yayimladi.

Gökmen mesajinda;” Bayram dayanismadir, dostluktur, aydinlik yarinlara degerlerimizi tasimanin en önemli göstergesidir. Bayramlardir bu duygularin tekrar tekrar hatirlanmasina vesile.

Açliktan, yoksulluktan, savastan, siddetten ve kötülüklerden arinmis, sevginin, hosgörünün ve barisin egemen oldugu, insan yasaminin tüm degerlerden üstün tutuldugu bir dünyada yasayabilmek, insanligin ortak özlemidir. Her gün çok sayida insanin yasamini yitirmesine yol açan koronavirüs basta olmak üzere dünya üzerinde yasanan çatismalar, küresel isinma ile büyük yikimlari birlikte getirecegi bilinen çevre sorunlari, açligin, yoksullugun, terörizmin boyutlari genisledikçe dünyanin gelecegi konusundaki kaygilari artirmaktadir.

Bu gerçekler isiginda Kurban Bayraminin, umudu büyütmek, mutlulugu paylasmak, güzel ve iyi duygularimizi pekistirmek adina insanlarimiza önce saglik getirmesini ve zor günlerin geride kalmasini temenni ediyor, tüm Gökçebey’li hemsehrilerime hayirli bayramlar diliyorum.”