Damla ile Murat’a Muhtesem dügün

Gökçebey Ilçe Milli Egitim Camiasinin basarili Ögretmenlerinden Damla ile Ilçemizin sevilen ve sayilan esnaflarindan Murat, Belediye Aile Çay Bahçesi Dügün Salonunda yapilan muhtesem dügünle hayatlarini birlestirdiler.

Akman- Muharrem Kocaoglu kizi Damla ile Hatice – Selim Kilinçarslan oglu Murat’in muhtesem dügününe; Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ali Çetin,  CHP Zonguldak Il Genel meclis Üyesi Hasan Tülübas, Av.Ümit Aydemir, Müteaahit Ertan Aydemir,  Ertugrul Kilinç,  Oguzhan Market Isletme sahiplerinden Hülya Danaci,  Sevgi Can, Zabita komiseri Cengiz Bozoglu, Belediye Itfiaye Amiri Ismail Kazli’nin yani sira çok sayida ögrenmenler,ilçe esnaflari ve vatandaslar katildi.

Damla ile Murat’in nikahini Belediye Baskani Vedat Öztürk kiyarak, genç çiflere hediyesini takarak ömür boyu mutluluklar diledi.

Akman- Muharrem Kocaoglu ile Hatice – Selim Kilinçarslan aileleri dügüne gelen davetli misafirlerle yakinen ilgilendiler.

Taki merasi, dügün pastasi kesilerek, davetli misafirlere ikram edildi.

Kemal Köseoglu’nun birbirinden güzel söyledigi dans ve oyun havalari, dügüne gelen davetliler saatlerce doyasiya eglendiler.

Bizde,  Damla ile Murat’a ömür boyu mutluluklar dileriz.