Baskan Sayin Öztürk’ün Berat Kandili Kutlama Mesaji

Gökçebey Belediye Baskani Sayin Vedat Öztürk, Berat Kandili kutlama mesaji yayinladi.

Baskan Sayin Öztürk mesajinda;”  ‘’ Berat Kandili, sinirsiz af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah'a siginarak günahlardan arindigimiz, bir gecedir. Dolayisiyla bizlerin bu geceyi degerlendirip bol bol dua ederek geçirmemiz gerekiyor.

Yüce Allah’in sinirsiz af, merhamet, yardim ve bereketine vesile olan Ramazan Ayi öncesinde mübarek Berat Kandili’ne erismenin heyecan ve mutlulugunu yasiyoruz.

Içinde bulundugumuz ve dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altina alan virüs nedeniyle zor durumda olan kardeslerimize de bol bol dua edelim. Tüm dünyayi kasip kavuran koronavirüs salgininda vefat haberleri duyuyor, bunda dolayi çok büyük üzüntü yasiyoruz. Yüce Rabbimizden bu salginin en az hasar ile basta Türkiye’miz olmak üzere tüm dünyanin atlatmasini temenni ediyoruz. Bu salgini el ele vererek hep birlikte asacagiz. Dualarimizdan fedakârca çalisan saglik personelimizi, güvenlik güçlerimizi ve kamu kurum ve kuruluslarinda virüsle mücadele eden çalisanlarimizi da eksik etmeyelim.

Bu duygu ve düsüncelerle dini duygularin yogunluk kazandigi merhamet, sefkat, yardimlasma ve dayanisma duygularinin doruk noktasina ulastigi Berat Kandili’nin basta Gökçebey' li hemsehrilerimin , tüm Islam Alemine hayirlara vesile olmasini diler, sevgi ve saygilarimi sunarim ‘’ dedi.