Oguzhan Market 10.Yasinda

Gökçebey’in büyüyen degeri Oguzhan Market onuncu yas günü kutluyor. Kuruldugu günden itibaren Gökçebey halkinin ihtiyaçlarina cevap verebilmek için gelisimine devam eden Oguzhan market on yasina girdi.

Bundan 10 yil önce faaliyetine baslayan ve basladigi günden bugüne halka verdigi hizmet anlayisini artiran Oguzhan market  önce müsteri memnuniyeti diyerek Gökçebey  halkini takdirini kazanmayi basardi.

Oguzhan Market Isletme sahibi Hülya- Murat Danaci ve çalisma ekibiyle Gökçebey  halkinin kisa zamanda  sevgisini kazanip hizmet kalitesini arttirarak güvenenin kaynagi olmaya devam ediyor.

Yeni yasinda yeni umutlar sunan ve dogum gününü müsterileri ile kutlama hedefini siar edinen Oguzhan market Gökçebey halkini üstün hizmet anlayisi ile karsilamaya devam ediyor.

Oguzhan Market Isletme sahibi Hülya- Murat Danaci ,” Ticarette 20. Yilimizi, Markette 10. Yilimiz. Bu yillarda asla hizmet anlayisimiz ve kaliteli ürünlerimiz sayesinde bugünlere geldik.  Oguzhan Marketten degerli halkimiza çok tesekkür ediyoruz, bizi bugünlere getiren müsterilerimize layik olmaya devam edecegiz.”dedi.

Bizde, Oguzhan Market'in onuncu yilini kutlar, basarilarinin devamini dileriz.