Gökçebey’in her yerinde hummali çalisma var

Tüm ülkelerin ortak sorunu olan Corona Covit-19 virüsüne karsi mücadele verirken Gökçebey’in basarili Kaymakami Sayin Oguzhan Erdi Atak denetimleri üst seviyeye çikarirken Ilçe özel Idare Müdürü Izzet Turpcu ve ekibi köylerde 20 km’lik Beton Yol Dökümüne bugün baslandi. Bu çalismalari Ak Parti Zonguldak Il Genel Meclis Üyesi Sayin Vedat Tuzcuoglu yerinde takip ediyor.

Yine, Corona Covit-19 virüsüne karsi mücadelenin yani sira Efsane Belediye Baskani Sayin Vedat Öztürk yaz - kis demeden üst-yapi yollari yapmayi devam ediyor.

Efsane Baskan ismi herkese söylenmez.

Halkinin yaninda olarak sevincini ve üzüntüsünü paylasan, hastanede tedavi olan hastalari ziyaret ederek geçmis olsun diyen, yaslilari evinde ziyaret ederek onlarin sorunlari dinleyerek çözümü konusunda elinden gelen yapan Efsane Baskan Öztürk.

Yine, Gökçebey’in her konusunu benimseyen, Ilçe Kaymakamligi, Belediyeler, merkez ilçe ve köy muhtarlari, sivil toplum örgütleriyle uyum içinde çalisan, herkesim tarafindan sevilen ve sayilan Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag var.

Kisacasi, Gökçebey’de hummali çalisma var. Gökçebey için çalisan basta ilçe Kaymakami Sayin Oguzhan Erdi Atak’a, Gökçebey’in Efsane Belediye Baskani Sayin Vedat Öztürk’e, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Sayin Hayrettin Karadag’a, Bakacakkadi Belediye Baskani Sayin Oktay Albuz’a, Ak Parti Zonguldak Il Genel Meclis Üyesi Sayin Vedat Tuzcuoglu’na tesekkür ederiz.