Istiklal Marsi'nin kabulünün 99. yil dönümü

Gökçebey Çok Programli Anadolu Lisesi konferans salonunda 12 Mart Istiklal Marsi’nin Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy’ u Anma Günü Programi düzenlendi.

Gökçebey Çok Programli Anadolu Lisesi konferans salonunda "12 Mart Istiklal Marsi'nin Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" etkinligi, saygi durusu ve Istiklal Marsi'nin okunmasiyla basladi.

Programa; Gökçebey Kaymakami Oguzhan Erdi Atak, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Albuz, Ilçe Jandarma Komutani Emre Arslan, Ilçe Emniyet Amiri Tuncay Alici, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpcu, Ilçe Müftüsü Osman Günes, Ak Parti Zonguldak Il Genel Meclis Üyesi Vedat Tuzcuoglu, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Belediye Meclis Üyesi Senol Karademir, Iyi Parti Gökçebey Ilçe Baskani Ismail Demirbas, Belediye Meclis Üyesi Sükrü Akkaya, Kizlay Gökçebey Sube Baskani erkan Kodaman, daire amirleri, muhtarlar ve ögrenciler katildi.

Istiklal Marsinin Mecliste okunmasini konu edinen drama çalismasi ile birlikte, koro dinletisi ve siir dinletisi gerçeklestirildi. Ögrencilere hediyeler verilmesiyle sona erdi.