KAYMAKAM ATAK VE BASKAN ÖZTÜRK, “ CAFE DE ROSE “ AÇILISINI YAPTI

Gökçebey Kaymakami Oguzhan Erdi Atak ve                                             Belediye Baskani                        Vedat Öztürk ile birlikte ,  Cafe de Rose’nin açilisini  gerçeklestirdiler.

Açilis konusmasini Cafe de Rose Isletme sahiplerinden TülayÇepni Aktas yapti.

Aktas konusmasinda;” Ilçemizin saygi deger Kaymakami Sayin Oguzhan Erdi Atak, Ilçemizin degerli Belediye Baskanimiz Sayin Vedat Öztürk, daire Amirlerimiz ve çok kiymetli Gökçebeyliler,  bu mutlu ve heyecanli günümüzde bizleri yalniz birakmadiniz, hepinizi saygi ve sevgiyle selamliyorum.

‘Yasamak sanat, birlikte yasamak ise büyük bir sanat’ demis bir düsünürümüz.

Bizler sizlerle birlikte bu sirin cafe’miz de  beraber bir aile  sicakligi içinde  yasamak hayal ediyoruz.

Tarih boyunca bagimsiz Pazar yerleskesi eski adi ile Tefen olan bu güzel ilçemize yeni bir isletme  kazandirmanin  onuruyla gelisme yerelde baslar diyor, bizlere sunacaginiz katkilardan dolayi  simdiden hepinize tesekkürler diyoruz.

Bu güzel cafe’yi hayal ettik, tamamen kendi tasarimimiz  ve emegimizle  bu hale getirdik. Kisaca; kendimizi tanitmak istiyorum. Ben Tülay, ablam Nurgul. Esim Ümit.

‘hayat küçük seylerden olusur. Eger sen seversen büyük olurlar” sözleriyle konusmasini tamamladi.

Gökçebey Kaymakami Oguzhan Erdi Atak, “Cafe de Rose Isletme Sahibi Tülay hanim çok güzel konusma yapti. Bizlere bir sey birakmadi desek yeridir.  Ilçemize Cafe de Rose’nin açilisini birazdan yapacagiz. Hayirli ve ugurlu olsun der, bol kazançlar diyorum” dedi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk ise;” Gökçebey hepimizin. Ilçemize birbirinden güzel mekânlar açilinca inan ev sahibi baskan olarak gurur ve onur duyuyorum. Tülay hanimin konusmalarina katiliyor, hayirli ve ugurlu olsun.” Dedi.

Gökçebey Kaymakami Oguzhan Erdi Atak ve Belediye Baskani Vedat Öztürk ile birlikte ,  Cafe de Rose’nin açilis kurdelesini kestiler.

Açilisa:  Gökçebey Kaymakami Oguzhan Erdi Atak, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ali Çetin, Zeki Kilinçarslan, Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpcu, Ilçe Mill,i Egitim Müdürü Fazil Aytas, Emekli Ögretmen Oguz Yilmaz, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Isadami Mehmet Çanakci, Isadami Mihtat Çanakci, Yerel Tarih Arastirmacisi Sadi Uyar, Eyüp Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Erkan kodaman, Özay Özdemir, Hava Etçibasi, Fatma Çanakci, Fatma Saraçli, Oguzhan Market isletme sahibi Hülya-Murat Danaci, Ayla Gorur, Cevdet Aydemir, Ergin Ertugrul Kilinç, Ertan Aydemir, Özcan Öztürk’ün yani sira çok sayida vatandaslar katildi.

 

‘Cafe de Rose’ Neler olacak?

Özel günlerinizi kutlayabilirsiniz.

Zaman zaman sosyal etkinlikler.

Workshop, Atölye çalismalari.

Sohbet bulusmalari.

Toplantilar.

Kahvaltilar.

Sivil Toplum örgütlerin bir araya gelerek ilçemizin temel konularin tartisilmasi.

Vb….

Cafe de Rose mekaniz siz degerli Gökçebeylilerindir.