Zonguldak’ta bagimlilikla mücadele toplantisi yapildi

Bagimliligin yayginlasmasini önlemek amaciyla Içisleri Bakanligi tarafindan 81 ilde es zamanli gerçeklestirilen Bagimlilikla Mücadele...

Bagimliligin yayginlasmasini önlemek amaciyla Içisleri Bakanligi tarafindan 81 ilde es zamanli gerçeklestirilen Bagimlilikla Mücadele Il Koordinasyon Kurulu toplantisi Zonguldak Valisi Erdogan Bektas  baskanliginda yapildi.

Vali  Erdogan Bektas Baskanliginda, Vali Yardimcilari, Belediye Baskani, Ilçe Kaymakamlari, Cumhuriyet Bassavcisi, BEÜ Rektörü, Il Jandarma Komutani, Il Emniyet Müdürü, Sahil Güvenlik Bot Komutani, Milli Egitim Müdürü, Aile Çalisma Sosyal Hizmetler Müdürü, Il Saglik Müdürü, Çevre Ve Sehircilik Il Müdürü, Tarim Il Müdürü, Il Kültür Ve Turizm Müdürü, Gençlik Ve Spor Il Müdürü, Il Müftüsü, Yesilay Temsilcisi ve diger paydaslarin katilimiyla yapilan toplantida; Gerçeklesen toplantida uyusturucu ile mücadele kapsaminda ilgili kamu kurum ve kuruluslarinca yapilan çalismalarinda gelinen son nokta ele alindi. 2020 yilinda yapilacak çalismalar, alinacak önlemler ile yürütülecek is ve islemler görüsüldü.