Gurbetçi Isadami Kilinçarslan, Baskan Öztürk’ü ziyaret etti.

Almanya  Gelsenkirchen'de marketler isletmecisi Zonguldak Gökçebey’li        Isadami Bahri Kilinçarslan, Gökçebey Belediye Baskani Vedat  Öztürk’ü        makaminda ziyaret etti.

Ziyaret esnasinda konusan Is adami  Kilinçarslan,” Uzun yillardir gurbette bulunmaktayiz. Gökçebey’e geldigimizde gördügümüz gelisim ve degisim bizleri çok mutlu etti. Sayin Baskanim ilçemize yapdiginiz hizmetleri Belediyenin haber web sayfasindan ve Gökçebey haberini yazan degerli kardesim Latif Aydemir’in haber web sayfasindan takip ediyoruz. 2014-2020 yillari arasinda ilçemize yaptiginiz hizmetler takdirle izliyoruz ve bizlere düsen görev varsa da ilçemiz adina seve seve yapmaya hazirim. Sayin Baskanim basarili çalismalarindan dolayi tebrik eder, basarilarinizin devamini dilerim.” Dedi.

 

Baskan Öztürk ise;” Almanya ziyaretlerimde bizleri karsilayan isadami Bahri Kiliçarslan’in nezaket ziyaretinizden dolayi tesekkür ediyorum. 2014 yilinda saygi deger Gökçebey halkimizin destegi ile belediye baskani seçildim. 2017-2019’a kadar hizmet bazinda neler yaptigimizi anlatmaya gerek yok, Gökçebey’liler ve yurt içi ve disinda bulunan gurbetçi kardeslerim bizleri takip ediyor.  Yinede elimizden geldigi kadar var gücümüzle 2020 yani bu yilda da hizmetlerimizin devami gelecektir. Bu vesile ile yurt içi ve disinda bulunan gurbetçilerimize sevgi ve saygilarimi sunuyorum.” Dedi.