Kaymakam Atak’in yeni yil mesaji

Gökçebey Kaymakami Oguzhan Erdi ATAK, Yeni yil dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Kaymakam ATAK mesajinda; “2019 yilini geride biraktigimiz bu günde 2020 yilini karsilamanin tatli heyecanini yasiyoruz. Yeni yilda degerli Gökçebey’ li hemserilerimizin daha huzurlu, daha güzel ve daha mutlu bir ilçede yasayabilmesi için sizlerin de destegiyle var gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Ilçemizin sosyal, ekonomik ve kültürel alanda, egitim alaninda ihtiyaç duydugu gelisime kavusabilmesi için yeni bir sevk ve enerjiyle, daha büyük projelerin hayata geçirilecegi bir yil olmasini ümit ediyorum.

Her zaman oldugu gibi vatandaslarimiza sunulan kamu hizmetlerinin hizli, verimli ve kaliteli bir biçimde sunulabilmesi için Kaymakamligimiz ve tüm kuruluslarimizca sürdürülen gayret ve çalismalar, 2020 yilinda da birlik, beraberlik, dayanisma ve ahenk içinde sürdürülecektir.

Yeni yila girerken, sevgi, kardeslik, hosgörü ve dayanisma duygularinin hâkim oldugu bir dünya özlemiyle, yeni yilin Ilçemize, Ülkemize ve tüm insanliga huzur, baris ve mutluluk getirmesini diler, vatandaslarimizin ve mesai arkadaslarimin aileleri ile birlikte saglikli ve basari dolu bir yil geçirmelerini temenni ediyorum. Dedi.