Baskan Arat, Bizim her seyimiz seffaftir.

Cumhuriyet Halk Partisi Gökçebey Ilçe Baskani Mithat Arat’i makaminda ziyaret ederek, delege seçim süreci hakkinda bilgi aldik.

 

Baskan Arat,”Tartismalara meydan vermeyecek demokratik bir delege seçimi gerçeklestiriyoruz. Plan program çerçevesinde delege seçim sürecinin devam ediyor.

 

Hiçbir sekilde su ana kadar bir sorun çikmadi. Biz yönetim olarak bunu en iyi sekilde yapiyoruz. Seçimi yapacak arkadaslari belirledik, komisyonlar kurduk. Askiya çikardigimiz panoda bütün ilçedeki mahalleleri, belde ve köyleri, ne zaman, nasil, süresi, zamani, yeri, saati belli bir sekilde bu programi yaptik.  Delege seçimlerine köylerimizden baslayarak beldemizde ve ilçemizdeki mahallelerle devam ediyoruz. Cumartesi günü yapacagimiz delege seçimlerimizle sona erecek. Bizim her seyimiz seffaftir, açiktir. Partili arkadaslarimizdan kim isterse ona açiktir. Bizim gizli kapakli hiçbir isimiz olmadi, olmayacaktir da. Yeni seçilen ve seçilecek olan delege arkadaslarimiza simdiden hayirli olsun. Ilçe kongre takvim sürecinde de Ilçe baskanligina aday olan arkadaslarimiza da seçim çalismalarinda basarilar dilerim. CHP'ye yakisir bir kongre olmasi dileginde bulundu.”