Milletvekili Çolakoglu, Gökçebey'lilerle Beraberim

 Ak Parti Zonguldak Milletvekili Sayin Ahmet Çolakoglu,”  Gökçebey'in Havasina, Suyuna, Dogasina ve en önemlisi Insan Sagligina zara verecek, Gökçebey’e Baz Biyoenerji Üretim A.S tarafindan Bodaç Köyü sinirlari içersinde ( 114- Ada 1 parsel ) Biyokütle Enerji Santrali ve atik yakma tesisin kurulmasina asla müsaade etmeyecegiz.

Bu tesisi yapacak firma yetkileri ile görüstüm. Kisaca konuyu sahsima anlattilar. Ancak bu proje bizden önce Milletvekilleriyle, il Genel Meclis Üyeleri, Belediye Baskani  ve dönemin valisi ile görüsülmüs ve karar alinmis bir proje… Ancak; o günlerde nasil yanlis kararlar alindi bilmiyorum. Yanlisa yanlis ile gitmemiz asla söz konusu olamaz.

Bu projenin Türkiye’de örnegi var mi? YOK.  Önce yapmak istediginiz bir yer varsa yapin, bizde o projenin faydalari ve zararlari nelerdir? Bir görelim ondan sonra karar verelim sözüm üzerine; firma yetkilileri Bolu Valiliginden ve Belediye Baskanligindan bir teklif geldi, bu teklifleri degerlendirme adina Bolu’ya gidecegim. Halk tarafindan istenmedigim bir yerde yatirim yapmam.

Sevgili Gökebeyliler, tekrar üstüne basarak söylüyorum,’ ,”  Gökçebey'in Havasina, Suyuna, Dogasina ve en önemlisi Insan Sagligina zara verecek, Gökçebey’e Baz Biyoenerji Üretim A.S tarafindan Bodaç Köyü sinirlari içersinde ( 114- Ada 1 parsel ) Biyokütle Enerji Santrali ve atik yakma tesisin kurulmasina asla müsaade etmeyecegiz.” Dedi.