Baskan Kurtoglu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Kutlama Mesaji

Gökçebey Mihtat-Mehmet Çanakci Meslek Yüksek Okulu Güçlendirme ve  Gelistirme Dernegi Baskani Sevgi Kurtoglu, 29 Ekim Cumhuryet Bayrami Kutlama mesaji yayimladi.

7'den 70'e her yastan insanin kutladigi bayramin, bu topraklarin bölünemeyeceginin tarihi bir ispati oldugunu ifade eden Baskan Kurtoglu,  mesajinda sunlara yer verdi:

 "Kurtulus Savasi'nda verilen kahramanca mücadelelerin ardindan ilan edilen Cumhuriyet, milletimiz için yeniden dirilisin simgesidir.

Bugün gelismis dünya ülkeleriyle yarisan ülkemiz, Atatürk'ün gösterdigi muasir medeniyetler seviyesine erisme yolunda hizla ilerlemektedir.

 Ülkemizin bu anlamli yürüyüsünde her zamankinden daha fazla ihtiyaç duydugu birlik ve beraberligin, bölünmez bütünlügün önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum.

 Bu anlamli günde, basta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Istiklal Savasimizin bütün kahramanlarini, essiz fedakârliklariyla milletimizin gönlünde ölümsüzlesen bütün sehit ve gazilerimizi rahmetle aniyor, Cumhuriyetimizin 96. yil dönümünü kutluyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum.”dedi.