BU DÜGÜN ÇOK KONUSULUR!

Gökçebey Belediye Baskani Sayin Vedat Öztürk’ün makam soförü Semih    Aydemir ile Egitim Camiasinin sevilen sayin ögretmenlerinden Yelda    Müfettisoglu 13 Agustos 2019 Sali aksami Ada dügün salonunda yapilan muhtesem dügün ardindan hayatlarini birlestirdiler.

Saadet –Recep Aydemir oglu Semih ile Fatime –Cemal Müfettisoglu Yelda’nin muhtesem dügününe; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk ve esi Emine Öztürk, Ilçe Emniyet Amiri Hasan Bektas, Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpcu, Ilçe eski Mal Müdürü Kadir Çelik, Isadami Engin Aydemir,   Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Albuz, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Çaydegirmeni Belediye Baskan Yardimcisi Dogan Sisman, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Avukat Ümit Aydemir,  Özay Özdemir, CHP Il Genel Meclis Üyesi Hasan Tülibas, CHP Belediye Meclis Üyesi Nermin Bozakli, Murat Kaymaz,  Sener Aydemir, Rifat Aydemir,  Arif Yüksel,  Mali Müsavir, Selda Aydemir Yüksel,  Müteahhit Ertan Aydemir, Kalayci Müteahhit ve Ecz Bora Kalayci, Sebahattin Isli,  Gurbetci Kemal Durdu, Osman Ala, Ender Gökmen, Sare Aydemir, Sunay Aydemir, Halit Gebes’in yani sira yaklasik 1300 davetli misafir katildi.

Saadet –Recep Aydemir ile Fatime –Cemal Müfettisoglu aileleri dügüne gelen davetlilerle yakinen ilgilendiler.

Semih Aydemir ile Yelda Müfettisoglu’nun nikâhini Gökçebey Belediye Baskani Sayin Vedat Öztürk kiyarken, nikah sahitligini Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Albuz, Atakan Öztürk ve Berkay Basoglu yapti.

Baskan Öztürk, Semih ile Yelda’nin nikâhini kiyarak ömür boyu mutluluk diledi. Genç çiftlerin Evlenme Cüzdanini Yelda hanima Bakacakkadi Belediye Baskani Sayin Oktay Albuz vererek ömür boyu mutluluklar diledi.

Semih Aydemir ile Yelda Müfettisoglu’nun bu mutlu gününe gelen davetliler hediyelerini verdi. Dügün pastasi kesilerek davetlilere ikram edildi.

Yerel Sanatçimiz Ramazan Aydemir’in birbirinden güzel söyledigi dans ve oyun havalari ile Semih & Yelda’nin   bu mutlu gününü gelerek paylasan davetliler saatlerce doyasiya eglendiler.

Gökçebey belediye Baskani Sayin Vedat Öztürk dügünün baslamasi ve sona ermesine kadar dügün salonundaydi. Dügün gelen davetlilerle yakinen ilgilenirken, soförü Semih ile de sahnede davul zurna esliginde oynadi.

Semih ile Yelda hanimin bu muhtesem dügünü çok ama çok konusulur. Bizde, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.