Selçuk Ezgi’sine kavustu

Gökçebey Belediye Satin Alma Müdürü Baki Kilinç oglunu evlendirdi.

Baki-Sevim Kilinç oglu Selçuk ile Erol Ersin-Serap  Özmen Kizi Ezgi’ye 20 Temmuz 2019 Cumartesi aksami Ada Dügün Salonunda yapilan muhtesem dügünle hayatlarini birlestirdiler.

Muhtesem dügüne; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Albuz, Bakacakkadi  bir önceki Belediye Baskani ve isadami Sezgin Özdemir, Ak Parti Gökçebey Hayrettin Karadag, bir önceki dönem Il genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz, Belediye Meclis Üyesi Sükrü Akkaya, Belediye Meclis Üyesi  Erkan Kodaman,  Çarsi Mahalle muhtari Aydin Kayabas, Isadami Hasan-Songül Bagbasi,  Kadir-Ayla Görür, Murat –Hülya Danaci, Isadami  Muhammet Eserli, alp kuyumcu Baki-Özay Özdemir, Avukat Ümit-  Derya Aydemir, Almanya gurbetçimiz Ozan- Ilknur Soysal, Önder Kurt, Belediye Zabita Komiseri Cengiz Bozoglu, Barbaros-Ahu Aydemir,  Nevzat Demirbas, Ali Tülübas yani sira yaklasik 1200 davetli katildi.

Selçuk & Ezgi’nin muhtesem dügüne gelen davetlilerle, Baki-Sevim Kilinç ile Erol Ersin-Serap Özmen Aileleri yakinen ilgilendiler.

Selçuk& Ezgi çiftin istegi üzerine dügüne bir saat kala nikahini Gökçebey Belediye Baskani Sayin Vedat Öztürk kiyarak,” Belediyemizin Satin Alma Müdürü Baki beyin oglu Selçuk ve gelinimiz Ezgi hanimin nikahini kiydik. Evlenme Cüzdanini gelinimiz Ezgi hanima veriyoruz, bu genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.”diyerek genç çiftlere hediyesini verdi.

Selçuk & Ezgi dügün pastasini keserek davetli misafirlere ikram edildi. Daha sonra davetliler genç çiftlere hediyelerini takdim ederek, ömür boyu mutluluklar dilediler.

Selçuk & Ezgi’nin muhtesem dügüne gelen davetlilere yemek, Sicak ve soguk içecekler ikram edildi.

Ada Dügün Salonun orkestrasi ve Yerel Sanatçimiz Ramazan Aydemir’in birbirinden güzel söyledigi dans ve oyun havalari ile Selçuk & Ezgi’nin mutlulugunu davetli misafirler doyasiya saatlerce eglendiler.

Bizde, Selçuk & Ezgi’ye ömür boyu mutluluklar dileriz.