Kup Petrol ve Otel’den Kadir Gecesi Kutlama Mesaji

Gökçebey Kup Petrolve otel  Isletme Sahibi Recep Postal ve ogullari Ercan ve Ertan Postal’dan, Kadir Gecesi kutlama mesaji yayimladi.

Postal mesajinda;” Kadir gecesi, rahmet, magfiret ve arinma mevsimi olan Ramazan ayinin kalbidir. Bu güzel geceye kavusmanin sevincini, mutlulugunu ve coskusunu yasiyoruz.  Bu vesileyle ülkemizin, milletimizin ve Islâm âleminin mübarek Kadir gecelerini can-i gönülden tebrik ediyorum.

Ramazan ayini on bir ayin sultani kilan Yüce Rabbimiz, Kadir Gecesini de bin aydan daha hayirli kilmistir. Kur’an-i Kerim’in indirildigi Kadir gecesi diger bütün kutlu zamanlarin üstünde ve önünde olarak Yüce Rabbimizin insanliga bir rahmet ve ümit kapisi olarak bahsettigi mübarek bir gecedir. Bu güzel geceyi en iyi sekilde geçirmek adina üzerimize düsen görevi yerine getirelim.

Darginliklara ve kirginliklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygiyi, hosgörüyü, dostluk ve kardesligi hâkim kilalim. Islam aleminin birligi ve dirligi için dualar edelim. Vatanimizin ve milletimizin bölünmez bütünlügü için ellerimizi semaya kaldiralim ve dualar edelim. Bu duygu ve düsüncelerle, milletimiz ve tüm Islam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.”