Aydemir’in 19 Mayis Kutlama Mesaji

Aydemir Kereste Sanayi ve Ticaret Limited Sirketin isletmecisi Engin Aydemir, 19 Mayis Atatürk´ü anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi.

Aydemir mesajinda; “19 Mayis, Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a ayak basarak, milletle birlikte Istiklal mücadelesinin mesalesini yaktigi gündür. 19 Mayis 1919 günü, Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasinin miladidir. O gün yanan Istiklal ve Bagimsizlik Mesalesi’nin alevleri bu gün çok daha güçlü sekilde milleti aydinlatmaktadir. Mustafa Kemal Atatürk, gelecegin güçlü Türkiye’sinin gençlerin omuzlarinda yükselecegini bildigi için bugünü gençlerle özdeslestirmistir ve bu bayrami onlara hediye etmistir. Türkiye Cumhuriyeti, simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da gençlerimizin nice büyük basarilariyla taçlanacak ve ebediyen yasayacaktir. 

Bu düsüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaslari olmak üzere tüm sehit ve gazilerimizi minnet ve sükranla aniyorum. Sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nin 100. yilini yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi.