ARDUÇ, TOKI SITESININ SORUNLARINI ÇÖZMEYE TALIBIM

Gökçebey Toki Sitesi Yönetici seçimleri 25.04.2019 Persembe günü yapiliyor.

Ramazan Arduç ,’Toki Sitesinin genel sorunlarini çözmek için yönetici adayi oldum’ diyerek sözlerine söyle devam etti. Yönetici adayi Arduç açiklamasinda;” Toki sitesinin sorunlarini biliyorum. Bu sorunlari çözmek için güçlü bir ekiple 24.04.2019 Persembe günü yapilacak yönetici seçimlerinde adayim.  Toki Sitesinin baslica sorunlari söyle:

Dogalgaz faturalarin dengesiz fiyatlarin sebepleri arastirilacak ve hatalari düzeltecegiz.  Toki çevresi temizlik ve düzenine önem verilecek ve site içinde temizlik günlerini arttiracagiz.   Toki binasi ve çevresine güvenlik kamara sistemi taktiracagiz.  Yönetici ayligi askeri ücreti geçmeyecek.  Yönetici ve bina sorumlulari dahil herkes aidatlarini düzenli ödemeye devam edecektir.  Bina girisindeki kapilarin tamir ve bakimi yapilarak, kilit sistemleri çalisir duruma getirecegiz.  Tokiye ait gelir ve gider tablolari her ay her binanin ilan panosuna asacagiz.  Tüm bu çalismalarimizi 90 günlük süre içersinde tamamlayacagiz. “ dedi.

Toki Sitesi Yönetici Adayi Ramazan Arduç ve yönetim listesi: Hasan Bilir, Halik Körbasan, Tuncay Benli, Serafettin Etlioglu, Ismail Karail, Hasan Tülübas, Cihan Merdiven, Satilmis Karagöl, Emre Akca, Emrah Tahtabas, Kamil Saraçli, Ümit Demir, Akin Kiylioglu, Hakki Sengül, Selmai Tülübas, Fatma Korkmaz, Süleyman Akkaya ve Tarik Gökmen.