31 MART SEÇIMLERINI GÖKÇEBEY KAZANMISTIR.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk;” 31 Mart seçimlerini Gökçebey kazanmistir” diyerek sözlerine söyle devam etti.

Baskan Öztürk açiklamasinda;”Sevgili hemserilerim; 31 Mart 2019 Pazar günü gerçeklestirilen yerel seçimlerinde; siz degerli hemserilerimizin yüksek teveccühüyle beraber tekrar belediye baskanligini kazanmis bulunmaktayim.

Sahsima ve ekibimize halkimizin göstermis oldugu teveccüh ile siz degerli hemserilerimiz ile birlikte gelecege güvenle, huzurla, çagdas bir ilçe olarak tasiyabilmek için çok çalisacagiz. Allah nasip ederse 5 yil boyunca vaat etmis oldugumuz projeleri gerçeklestirmek için bütün gayretimizi sarf ederek gerçeklestirecegiz. Gökçebey Belediyesini söz verdigimiz gibi sizlerle birlikte yönetecegiz.

Her ay düzenli olarak Halk Meclislerinde bir araya gelerek, gelecegin modern ve kalkinan Gökçebey’ini birlikte insa edecegiz. Ilçemizin kalkinmasi noktasinda çok önemli rolü olan degerli esnaflarimizla birlikte Gökçebey’in ekonomik yapisi üzerinde sürekli istisare halinde olacagiz. Dogup büyüdügümüz bu sirin ilçeye; 7gün 24 saat hizmet ederek, “ben” degil “biz” diyerek, el ele, kol kola, gönül gönüle, ilçemizin çikarlari için hep birlikte gelecege yürüyecegiz. Seçim öncesinde söz verdigimiz gibi, göreve basladigimizda ilk olarak Belediye Baskanligi makam kapisini yerinden söktük. Böylelikle, Belediyemizin kapilari ardina kadar halkimiza açik oldu, bundan sonra da açik kalacak. Makamdan dogru Gökçebey’i yöneten Belediye Baskani olmayacagim. Kimseye tepeden bakmadan, böbürlenmeden, kirmadan, dökmeden bu görevi sürdürecegiz.

Belediye, Gökçebey’de yasayan herkesin evi gibi olacak. Rahatlikla gelip islerinizi görebileceginiz, sorunlariniza sikintilariniza çare bulacaginiz, Belediye Baskani olarak ben, 9 belediye meclis üyemiz ve personelimiz ile biz sizlerin emrine amadeyiz. Gökçebey’i gelecege tasiyacak yeni projeler hazirladik. Önümüzdeki bes yillik süreçte bu projeleri bir bir uygulamaya koyacagiz. Ben ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte, halkimizin güvenini bosa çikartmayacagimiza bir kez daha söz veriyorum.

Seçimlerde göstermis oldugunuz teveccüh ve tebriklerinize tekrar sükranlarimi sunuyorum. Sevdikleriniz ile birlikte nice güzel günler geçirmeniz dileklerimle saygilarimi sunuyorum.”