KARAOGLU: SORUNLARI BIRLIKTE ÇÖZECEGIZ.

Gökçebey Muharremler Köyü Muhtar Adayi Kismet Karaoglu,’ Muhtar olmanin fedakârlik gerektirdiginin altini çizerek’ sözlerine söyle devam etti.

Karaoglu,  Öncelikle 31 Mart yerel seçimlerinin Muharremler köyümüze, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayirli olmasini temenni ediyorum.  Demokrasi zincirinin ilk halkasini muhtarlik olusturmaktadir. Bu asil ve kutsal görevi yerine getirmek için fedakâr olmak gerekir. Çagdas, katilimci sosyal bir muhtarlik olusturma çerçevesinde en iyisini yaratmak ve köyümüzü en üst seviyeye tasimak için bu göreve talip oldum.

“KÖYÜMÜZDE YASAYAN HER AILE BENIM DE AILEMDIR”

Her ihtiyaç oldugunda vatandaslarimizin kendisine ulasabilecegini dile getiren Muharremler Köyü Muhtar Adayi Kismet Karaoglu,” Muharremler köyümüzün sorunlarini iyi biliyorum.   Seçimi kazandigim takdirde  hep beraber  bu sorunlari çözecegiz.  Kaymakamlik, belediye ve diger kurumlarla uyum içinde çalisarak vatandasla kurumlar arasinda köprü olacagim. 7/24 telefonum açik olacaktir.  Ayni zamanda 24 saat kapim açiktir. Köyümüzde yasayan amcalarima, agabeylerime, ablalarima, kardeslerime ‘Sen niye geldin, mesai bitti’ deme lüksümüz yoktur. Köyümüzde yasayan her aile benim de ailemdir. Onlarin derdi, sevinci benim de derdimdir ve sevincim olacaktir.

Bu duygu düsüncelerle sevgili Muharremler Köyü vatandaslarima sevgi ve saygilarimi sunarim.