ÖZTÜRK’ÜN ÇANAKKALE ZAFERI MESAJI

Iyi Parti Gökçebey Belediye Baskan Adayi  Vedat Öztürk, “18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’inci Yildönümü” dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Öztürk mesajinda,“Millet olarak, ecdadimiz tarafindan tarihe altin harflerle yazilan Çanakkale Zaferi’nin 104’inci yildönümünü kutlamanin büyük onur ve ayri bir gururunu yasiyoruz.

18 Mart tarihi, gerek taarruz, gerekse savunma savaslarinin basarilariyla dolup tasan Türk kahramanlik tarihinin en gurur verici ve en parlak sayfalarindan biridir. Türk’üyle, Kürt'üyle, Laz'iyla, Çerkez'iyle, etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun vatan topraklari için savasmis ve bugün Çanakkale'de omuz omuza yatan sehitlerimiz, Türk milletinin sarsilmaz birlik ve beraberliginin de en güçlü nisanesidir.

Vatani, milleti ve kutsal degerlerini korumak için savasarak, bu ugurda canini vermis aziz sehitlerimizi bir kez daha minnetle aniyoruz. Bugün bizlere düsen görev, sehitlerimizin kanlariyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal topraklari, ayni suurla sahip çikarak korumak ve bizden sonrakilere devretmektir.

Tarihe altin harflerle yazilan Çanakkale Zaferi’nin 104’inci yildönümünü kutluyor, 18 Mart Sehitleri Anma Günü münasebetiyle bu topraklari bize armagan eden basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Tüm aziz sehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de sükranla aniyorum” dedi.