Muhtar Kahveci’den 18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Mesaji

Gökçebey Çay Mahallesi Muhtari Yüksel Kahveci, 18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104. Yildönümü nedeniyle bir mesaj yayimladi.

Muhtar Kahveci mesajinda;’Tarihi san ve serefle dolu kahraman Türk ordusunun ve yüce Türk Milleti’nin 'Çanakkale Geçilmez' nidasiyla kazandigi Çanakkale Zaferi’nin 104. yilini kutlamanin gurunu yasiyoruz.

Bu büyük zafer, yüzyillarca Türk ve dünya tarihinde unutulmayacak ve gelecek her nesile örnek olacaktir. Dünyaya karsi nasil bir millet oldugunu kazandigi zaferlere gösteren Türk Milleti, adini tarihe yazdirmayi basarmistir.

Çanakkale’de destanlasan bagimsizlik, beraberlik duygusunu hiçbir zaman kaybetmeyen Türk Milleti geçmiste oldugu gibi bugün de karakterinde olan bagimsizlik duygusu ile mücadele etmekte, içte ve dista yer alan mihraklara firsat vermemektedir.

 geçmisimizden kuvvet alan bizler, bize emanet edilen vatanimizi canimiz pahasina koruyarak gelecek nesillere birakacagiz. Bu duygu ve düsüncelerle; vatani ve bayragi için sehit olan, bugün bizlerin bagimsiz bir ülkede hayat ve vücut bulmamizi saglayan basta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaslari olmak üzere tüm sehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakâr Türk Milletini minnet ve saygiyla aniyorum."