GÖKÇEBEY'E FABRIKA KURACAGIM...

Devrek TSO eski Baskani ve Is adami Ertan Civak, Gökçebey ‘e OSB konusunda ve Gökçebey’e yapacagi yatirim ve en az 200 kisi çalistiracagi ve kuracagi fabrikalar konusunda önemli açiklamalarda bulundu.

 Is adami Ertan Civak, bölgemizin gelismesi için olmazsa olmazi olan Organize sanayi bölgesinin  kurulmasi  çalismalarimiz  yeni yönetimce  takip edilmemesi  sonucu bölgemiz çok büyük bir öneme sahip  bir proje  rafa kaldirilmis oldu

 

“ GÖKÇEBEY OSB GERÇEGI!”

 

Civak yaptigi açiklamada;” Bölgemizdeki istihdami artirma adin  ülkemiz genelinde adi zikredilir bir bölge yapmak amaciyla 2016 yilinda temelini atmis oldugum turizm yatirimimizi 2018’de tamamlayarak halkimizin ve bölgemizin hizmetine açtik. Bu yatirimimizda kaliteli bir hizmet vermek için  tüm sistemi kurmamiz sonucu içimde bulunan mütesebbislik  ruhu  ve bölgemizin  gelismesi, issizlik  önüne geçilmesi adin  yeni projelerimiz mevcuttur.

 

Devrek’e TSO Baskanlik görevim esnasinda bölgemizin gelismesi adina Gökçebey’e Organize Sanayi Bölgesi kurmak  için herkesin bildigi gibi ilk adimlari atarak  Sanayi Bakanimiz  ile  görüsmeler yapmamiz  sonucu  OSB’nin kurulmasi  için gerekli islemleri baslatmis idik.  Fakat yapilan oda seçimleri sonrasi görevi teslim etmemizin  ardindan  ilk atesini  yaktigimiz  ve bölgemizin gelismesi için  olmazsa olmazi olan Organize sanayi  bölgesinin  kurulmasi  çalismalarimiz  yeni yönetimce  takip edilmemesi  sonucu bölgemiz çok büyük bir öneme sahip  bir proje  rafa kaldirilmis oldu.

 

Tabi ki; bölgemizin gelismesi adina karsima çikan hiçbir olumsuzluk benim  içimdeki  bölge sevgisini  ve mütesebbislik  ruhunu söndüremedi.

 

Halen Avrupa da faaliyet göstermekte olan sektörün lideri konumdaki bir imalat sanayisi ile görüsmelerim devam ediyor. Bu görüsmeler sonucunda  Gökçebey’de en az 200 kisilik istihdam  saglayacak  ve sonrasinda istihdamin artmasi amaciyla sanayinde  bölgemize çekilebilecegi bir proje ile ilgilenmekteyim.

 

Tabii su an ilk atesi yakmis oldugumuz Gökçebey Organize Sanayi bölgesi kurulmus olsa idi bu islerler  daha da hizli ilerleyecekti. Fakat biraz önce belirttigim gibi hiçbir olumsuzluk beni yildirmayacaktir.  Asil olan bölgemizin ve Gökçebey’in gelismesi ve insanimizin refah düzeyi artmasi için elimizden geleni yapacagim.