ISTASYON MAHALLESINDE KARADAG ÖNDE GIDIYOR

Gökçebey Istasyon Mahalle Muhtari Satilmis Karadag seçim çalismalarina hiz verirken diger rakiplerinin önünde gidiyor.

Istasyon mahalle Muhtar Adayi Karadag yaptigi açiklamada;” Biliyorum ki siz dürüst ,seffaf,sözüne sadik vaatlerini yerine getiren  yerine getirmeyecegi seyleri vaad etmeyen vatandaslarin hakkini yemeyen  yedirmeyen daima haktan ve halkindan yana tavir koyan her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasini  isteyebilecek  kadar alni açik cesur geçmisi temiz kisilikli  yetenekli girisimci isinin ehli bir muhtar istiyorsunuz.

Bütün bunlari  bilen ve kabul eden  bir kisi olarak göreve talibim. Seçtiginiz taktirde bende muhtariniz olarak sizlere layik olmaya çalisacagim siz degerli mahalle sakinlerimizle el ele, gönül gönüle vererek  çalismamiz  gereken her kapiyi çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edecegiz.

Insanlarin yüzlerinin,gözlerinin rengi farkli olsa da göz yaslarinin rengi hep aynidir. Göz yaslari ile yogrulan dünyada göz yasi olmayan Mutlu Huzur Dolu Ve Aydinlik Yarinlarin Için El Ele, Gönül Gönüle  Istasyon Mahallesi için güzel günler diliyorum hepinizin destegini bekliyorum. Sevgi ve Saygilarimi sunuyorum” dedi.