EFSANE BASKAN ÖZTÜRK KONUSTU GÖKÇEBEY DINLEDI

IYI Parti Gökçebey seçim bürosu görkemli açilisi yapildi. Açilista konusma yapan Efsane Baskan Adayi Vedat Öztürk birçok konunun altini çizerek konustu.

Baskan Öztürk konusmasinda: “ sevgili Gökçebeyliler, 2014 yilinda sahsima ve çalisma ekibime büyük teveccüh göstererek yüzde 50’e yakin oy vererek belediye baskani seçtiniz. 3.5 yil gibi kisa sürede Gökçebey’e inanilmaz ve yapilamaz denilen birçok hizmet projeler i gerçeklestirdik. Yaptiklarimiz burada asili. Ben dogdum dogali belediyecilikten geliyorum. Baska isim yok. Çalisma ekibimle beraber siz degerli Gökçebey halkina laik olmaya çalistim. 3.5 yilsonunda istifa etmek zorunda kaldim. Daha dogrusu istifa ettirildim. Ayri oldugum 1,5 yil süreçte hep içinizdeydim. Yine olmaya devam edecegim. Bizler için makamlar gelip geçicidir. Insanlik bakidir. Gökçebey’de alnim akiyla geziyorum. Her seyi parayla alirsiniz, sevgiyi alamazsiniz.

31 Mart aksami beni sadece Zonguldak degil, Türkiye rekoru kirarak sahsimi belediye baskani seçeceginizden hiç süphem yok. Çünkü neden? Bana güveniyorsunuz. Ben sizlere güveniyorum. Onun için ben sizinle birlikte Gökçebey’i Zonguldak en büyük ilçesi yapacagim. Belediye baskanligi aday gösterilmemem için birileri önümü kesmek istese de, arkamda halk çogunlugu oldugu için buna Muaffak olamadilar.

IÇME SUYU SEBEKESINI YENILEDIK

Gökçebey’in içme su sebekesinde borularimiz eski çelik pik borulardi, yillar önce yapilmisti ve hepsi artik ömürlerini tamamlamislardi. Pas, kir tutmuslardi, bunlarin degismesi gerekiyordu. Degistirdik. Ve ilçemize yeni bir kesen kuyu yaptik. Saglik açisindan çok sakincaliydi bu problemi de ortadan kaldirmis olduk.

ÇUKUR KÖYÜNÜN BIR KISMINI BELEDIYE HUDUTLARINA DAHIL ETTIK

Çukur köyünü refandum yaptik. Belediye hudutlarina dâhil ettik. Böylelikle belediye gelirlerimizi artirdik. Ve çukur mahallemize inanilmaz yatirimlar yaptik.

394 KONUTLU TOKI YAPTIK

Toki yaptik. Toki ile ilgili çok sikintilar çektik. Toki Genel Müdürlügü burasi sette alani içerisine aldirdik. 394 konut yaptirdik. Son derece lüks daireler oldu. Oturanlar hepside mutlu. Güle güle otursunlar.

YENI HASTANE YAPTIK, BITMEK ÜZERE

Ilçe devlet hastanesinin yetersiz geldigi ve yeni bir hastane’ninin yapilmasi gerekiyordu. Birçok spekülasyonlar yapiliyordu. Yeri nereye olsun diye. Sunu herkes iyi bilsin ki, En yakin Devrek ve Çaycuma ilçelerine mesafe yakin oldugu için Gökçebey’e yeni bir hastane yapimi üzerine bir proje yoktu. Ama zoru basararak ilçemize modern yeni bir hastanenin yapilmasina vesile olduk. Suan yapimi tamamlanmak üzere insallah halkin hizmetine açmakta bizlere vesile olur.

YENI ILÇE EMNIYET BINASI

Gökçebey’de hizmet veren Ilçe emniyet binasinin eski ve emanet olmasi sebebi ile yeni emniyet binasinin yapimi için yer tahsis ettik ve yapilmasina vesile olduk. Yapim asamasinda. 2019 yilinda halkimizin hizmetine açilacaktir.

Biz bu hizmetlerin gerçeklesmesinde Dr Öner Güner ve O günkü Ak Parti Ilçe Baskani Lokman Aydin ve Zonguldak Milletvekili Sayin Özcan Ulupinar’a buradan çok tesekkür etmek istiyorum, onlarin verdigi destekleri asla unutamam.

GÖKÇEBEY ILÇESININ REVIZYON PLANI YOKTU

Çok önemli bir konuya daha gelecegim. Gökçebey ilçesinin revizyon plani yoktu. Herkes gelisi güzel insaat yapmis, 4 kattan fazla yapilar kaçakti. Biz geldik, revizyon plani yaptik. 6 katta çikartik. Bütün bu yapilara ruhsat vererek hem belediyemizin gelirini arttiktik hem de içleminiz yeni bir revizyon plani hayata geçmis oldu. Yikimla isimiz yok, çözüm ürettik.

42 ISÇIMIZE KADRO VERDIK

42 isçimize kadro verilmesini sagladik. Ön ödemeli su sayaçlarini bagladik. Üçretsiz cenaze hatti kurduk. Kisacasi biz bir insanin dogumundan ölümüne kadar yaninda olduk. Halkimizin yanindayiz. Yoksulun yanindayiz. Biz insan odakli çalisan bir belediyeyiz. Sizlerin içinizden gelen birisiyim.

KÖYLERIMIZEDE SAHIP ÇIKTIM

Iyi Parti Genel Baskanimiz Bayan Meral Aksener’in bizlere talimati var. Bayan Aksener dediki;’ Belediye baskanligi yaparsiniz, bina –köprü yaparsiniz ama orada garip guraba aç açikta kalirsa basarili degilsiniz’dedi. Onun için kendimi garip-gurabaya atadim. Sizlere 3.5 yil her zaman destek çiktik. Yinede destek çikacagim. Hepimiz burada yasiyoruz. Önce paylasmayi ve insanca da hep beraber yasayacagiz.

Yine geçtigimiz günlerde birisi tarafindan talihsiz bir facebook sayfasindan açiklama geldi. Neymis efendim Vedat baskan söktügü taslari köylere göndermis. Sasirdim … Nasil böyle bir açiklama yaparlar diye… Allah askina köylere çikacaksiniz, böyle talihsiz açiklama hem yapacaksiniz hem de benim köylü vatandasimdan oy isteyeceksiniz? Insallah hatalarini düzeltirler.

Arkadaslar köylerimize elbette sahip çikacagiz. Ben görevde iken her köye durak bekleme,tas camilere oturak verdim. Göreve geldigimde yine elimden gelen neyse yardim edecegiz. Bizim anlayisimizda merkez –köy diye ayirim yoktur. Hep beraber Gökçebeyliyiz.