MHP GÖKÇEBEY SEÇIM BÜROSU AÇILISI VE PROJE TANITIM TÖRENI YAPILDI

MHP Gökçebey Belediye Baskan adayligi seçim bürosu ve proje tanitim istasyon caddesinde ve PTT yaninda töreni yapildi.Saygi durusu ve Istiklal Marsimizin okunmasinin ardindan konusmalara geçildi.

 

Ilk konusmayi yapan,MHP Zonguldak il Baskani Varol Demirköse özetle:’ MHP ,Türk siyasetinde 50 yildir var olan bir partidir.Gökçebey belediye Baskan adayimiz da,genç ve dinamik bir gencimizdir.’dedi.

 

Ikinci konusmayi yapan Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci özetle:’ Bu seçimin ilçemize hayirli olmasini diliyorum.Kim kazanirsa kazansin,1 Nisan sabahi,baskanlik makamini devretmeye hazirim ‘ dedi.

 

Üçüncü Konusmayi yapan MHP Gökçebey Belediye Baskan Adayi Adem Ayvacik özetle:’Partimizin 9 isik projesiyle ,ilçemizi sanayiden tarima,turizmden çevreye kadar kalkindirmaya yeterli kadrosu mevcuttur’dedi.

Daha sonra seçim bürosunun açilisi yapildi.Misafirlere kurabiye ve meyve suyu ikram edildi.

MHP

GÖKÇEBEY BELEDIYE BASKAN ADAYI:

Adem Ayvacik

IL GENEL MECLIS ÜYESI ADAYI:

Nihat Bilgin

BELEDIYE MECLIS ÜYESI ADAYLARI:

1-Cevat Tahtabas

2-Hatice Kulluk

3-Murat Inal

4-Ismail Aksakal

5-Oktay Benli

6-Tayfur Altun

KONTENJAN:Fatih MICIK

 

PTT yani ,eski Pazar yerine geçildi.MHP ilçe Baskani Tuna Çapci,MHP il Baskani Varol Demirköse ve MHP Gökçebey MHP Belediye Baskan Adayi Adem Ayvacik bir konusma yaparak ,proje tanitimi ,plaket töreni ve orkestra esliginde müzik gösterisi yapildi.

Açilis törenine ,Devrek MHP ilçe Baskani ,MHP Saltukova Belediye Baskan Adayi,MHP Devrek Belediye Baskan Adayi ,AK PARTI Gökçebey Belediye Baskan Adayi Mustafa Çetinoglu,AK PARTI Gökçebey Ilçe Baskani Hayretin Karadag ,CHP Gökçebey Belediye Baskan Adayi Cem Oktay ,Bakacakkadi AK PARTI Belediye Baskan Adayi Rahmi Albuz ,siyasi parti temsilcileri ve yöneticileri ve halkin katilimiyla gerçeklesti.