IYI PARTI GÖKÇEBEY EFSANE BELEDIYE BASKAN ADAYI ÖZTÜRK’E YOGUN ILGI VAR

IYI Parti Gökçebey Efsane Baskani Vedat Öztürk, 31 Mart 2019 Yerel Seçim çalismalari kapsaminda kamu kurum ve kuruluslari ile sivil toplum kuruluslarina ziyaretlere basladi.

“Gökçebey’e Sevgi ve Hosgörü Hakim Olacak”

IYI Parti Gökçebey Belediye Baskan Adayi Vedat Öztürk, Gökçebey Kaymakami Ökkes Furkan Karakurt’u makaminda ziyaret etti.

Baskan adayi Öztürk, Kaymakam Karakurt’a seçim çalismalari hakkinda bilgi verdi.

Öztürk,” Sayin Kaymakamim, seçim atmosferinde demokrasi çerçevesinde seçim çalismalarimizi yürütüyoruz.  Küçük insanlar KISILERI,  ortalama insanlar OLAYLARI,  büyük insanlar ise FIKIRLERI konusur. Ben Gökçebey’de 3,5 yil belediye baskanligi yaptim. Asla kisilerle, olaylarla ilgilenmekten ziyade hizmet projelerimle ilgilendim.  Yaptiklarimi saygi deger Gökçebey halki biliyor. Yarim kalan ve üzerine ekleyecegim çok hizmet projelerim var. Ben Gökçebey’in temel sorunlarini nasil çözerim yol haritasi üzerine seçim çalismalarimi yapmaktayim. Tek istegim Gökçebey’e sevgi ve hosgörü hakim olacak.  Belediye baskan aday arkadaslarimda yapabilecegi hizmet projeleri ile seçim sürecini yürütürlerse seviyeli, saygili ve dügün havasinda bir seçim olur. Gökçebey halki sandiga gider hür iradesi ile oyunu kullanir ve sandiktan çikan sonuca herkes razi gelir. Dedikodularla bir yere varamayiz. “diyerek kamu kurum ve kuruluslari ile sivil toplum kuruluslarina ziyaretler gerçeklestirdi.

Baskan adayi Öztürk’ün ziyaretlerine, Ilçe Baskani ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyesi ve Il Genel Meclis Üyeleri eslik etti.