GÖKÇEBEY TOKI'DE EFSANE BASKAN ÖZTÜRK’E SEVGI SELI

Iyi Parti Gökçebey Belediye Baskan Efsane Baskan Vedat Öztürk'ün tarafindan düzenlenen toplanti adeta miting havasina girip sevgi seline dönüstü.

Toki sakinlerinin yogun katilimi ile baslayan toplantida konusan Efsane Baskan adayi Vedat Öztürk,’yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir’ diyerek sözlerine söyle devam etti.

Öztürk, ‘Beni tanimadiginiz halde 2014’de yapilan yerel seçimlerde sahsima destek vererek belediye baskani yaptiniz. 3.5 yil Belediye Baskanligimda yaptigim hizmetleri sizler zaten yakinen takip ediyorsunuz anlatmama gerek yok. Belediyecilikten geliyorum. Her kademesinde görev yaptim. Hiçbir zaman yaptiklarimi anlatmadim. Aksine yapacaklarimi anlattim.

Yarim kalan projelerimi ve üzerine ekleyecegin birbirinden güzel hizmet projeleri yapmak adina sizlerden destek bekliyorum. Bizlerin hiçbir zaman insan ayirimi yapmadan A ’dan Z’ye herkesin faydalanacagi hizmetleri gerçeklestirmek için çalistik. 3.5 yil belediye baskanlik döneminde sizlerde ayrilmama vesile olanlara da buradan çok tesekkür ediyorum. Bana çok büyük ders verdiler. En azindan insanlari tanidim. Lakin Gökçebey’deki olay Vedat Öztürk degildir. Gökçebey’den bir Vedat gider, bin Vedat gelir. Benim üzüldügüm yogun çalisma temposunda içinde iken görevden mecbur birakilarak alinmam ve hizmetlerin biçak gibi kesilip durmasina içim el vermedi.

Sevgili Gökçebeyliler, Sen- ben ayirimi yapmadan en kaliteli hizmeti alarak insanca yasamak hepimizin arzusu degimli?

TOKI’deki sorunlari iyi biliyorum. Çözümü ise çok basit. Allah nasip ederse tekrar görevi geldigimde TOKI’nin sorunu çözmek bir emrime bakar.

Yeni hizmet projelerimle karsiniz çikacagim. Bugünkü toplantiya yogun katiliminizdan dolayi hepinize ayri ayri cani gönülden sükranlarimi sunar, sevgi ve saygilarimi sunarim” dedi.

Toplantiya katilan Toki sakinleri hep bir agizdan sen bizim Efsane baskanimizsin, canimiz sana feda olsun diyerek ayakta alkisladilar.