CHP Gökçebey’de seçim bürosu açilisi yapti.

CHP Gökçebey’de seçim bürosu açilisi yapti.  Açilisa; CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtas ve Deniz Yavuzyilmaz, Il Baskani Hakki Güney, Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci, Gökçebey Ilçe Baskani Mithat Arat, Çaycuma Ilçe Baskani Tuncay Akyol, CHP eski il baskanlari Halil Furat ve Umut Basoglu, il genel meclis üyesi aday adaylari ve partililer katildi. Il Baskani Hakki Güney yaptigi konusmasinda, 31 Mart’ta yapilacak yerel seçimlerde Gökçebey halkinin adaylari Cem Oktay’a sahip çikacaklarina inandiklarini söyledi.

KANTARCI: “ÇAYCUMA’DA YAPILANLARI EN IYI GÖKÇEBEYLILER BILIYOR”

Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci, “Bugün güzel bir gün, günesli bir gün. Cem Oktay kardesimize destek vermek için hep beraber buraya geldik. Havanin güzelligine bakilirsa bahar Mart’tan önce buraya gelmis sanki. Gökçebey halkina soruyorum; Çaycuma’daki bizim belediyecilik uygulamalarimizi begendiniz mi? Gökçebey’in su anki halini begeniyor musunuz? O zaman kolay. Cem Oktay’la beraber burayi da Çaycuma’ya benzetecegiz. Isin aslina bakarsaniz ben de Çaycuma’yi begenmiyordum. Durdum, durdum artik dayanamadim dedim ki, ‘Bu memleketi imar etmek, bu insanlari mutlu etmek bu kadar zor bir sey degil’. 5 yil içerisinde hakikaten Çaycuma’da güzel seyler yaptik ama bunun en büyük takdirini de ben Gökçebeylilerden aldim, bunu biliyor musunuz? Ben Gökçebeylileri Çaycuma’nin sokaklarinda gezerken görüyorum. Gece saat 24.00’lere kadar Gökçebey minibüsü geliyor Çaycuma’ya. Bu benim için çok büyük mutluluk kaynagi. Sanki Gökçebeyliler de benim seçmenimmis gibi bir duygu yasiyorum.

Partililerin alkislariyla zaman zaman sözü kesilen Baskan Kantarci, söyle devam etti: “Bizim önümüzdeki dönemde bu gördügünüz güzel vadide güzel cografyada CHP’li belediyelerin sayisin çogaltmak ve burada hep beraber senkronize bir sekilde bu memleketin gelismesine, kalkinmasina destek vermek istiyoruz. Tek tek belediyelerle bu vadinin tamamina hizmet götürmek çok zor. Biz Çaycuma’da, bölgede yerel iktidar olmanin kapisini araladik. Çaycuma amiral gemisi, bu geminin yanina Bakacakkadi’yi katmamiz lazim, Gökçebey’i katmamiz lazim. Ve ben her yerde sunu söylüyorum; bu vadide eger biz 6-0 yaparsak Türkiye’yi de inletiriz. Ben buradan diger partilere oy veren hemserilerime de seslenmek istiyorum. Yerel yönetimlerde yöneticiye bakilir, yöneticinin ekibine bakilir. Biz çok güzel bir ekip olma yolundayiz. Bize bu destek verin. Cem Oktay gibi genç, dinamik kardesimizi Gökçebey’in yönetimine getirin biz de hep beraber Gökçebey’in de siluetini degistirelim, Gökçebeylileri de mutlu, memnun yasam kalitesi yüksek insanlarin beldesi haline getirelim.”

YAVUZYILMAZ: “CEM OKTAY’A SAHIP ÇIKIYORUZ”

Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyilmaz, açilisa katilanlara tesekkür ederek, “Biz genç, dinamik partimizin içinden, kadrolarindan, tirnaklariyla kaziya kaziya, bu noktalara gelen Cem Oktay’a sahip çikiyoruz. Siz Gökçebey halki olarak bu baskana, bu egitimli, tahsilli, dinamik, gelecekle ilgili projeler yapan Çaycuma Belediyemize koordine olarak Gökçebey’in gelecegi için dertlenen, geçmisini yüzüne dönüp oradan tecrübelenen kardesimize sahip çikacaginiza inaniyorum” dedi.

DEMIRTAS: “KANTARCI, VADININ AGABEYI”

 

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtas, Zonguldak’in hizmet alamadigini belirterek, söyle dedi: “Bu iktidarin sorunu ama burada asil bizim üzerinde durmamiz gereken Zonguldak hizmet aliyor mu? Almiyor mu? Evet, Zonguldak maalesef Türkiye geneline göre kiyasladigimizda hiç hizmet almiyor. Bunu da özellikle AK Partili belediyelerde görüyoruz. Oysa CHP’li belediyelere baktiginizda gerçekten Zonguldak’ta çok güzel isler yapiyorlar. Alapli’dan Nuri Tekin arkadasimiz var, diger arkadaslarimiz var. Bu tarafa geldigimizde bölgenin agabeyi dedigimiz, Çaycuma’yi bir Avrupa kentine dönüstüren Bülent Kantarci agabeyimiz var.  Gerçekten bu vadi bölgesinin agabeyi diyebilecegimiz, yaptiklariyla bugüne kadar gerek belediyeciligiyle sadece bu bölgeye degil tüm Zonguldak’a ve Türkiye’ye örnek olacak belediyecilik sergiliyor. Iste Cem Oktay ada bu belediyeciligi burada aynen uygulayabilecek bir arkadasimiz. Burada Bülent Kantarci’nin agabeyliginde Devrek, Gökçebey ve beldeleriyle gerçekten büyük bir sinerji yaratilir. Bu vadi bölgesine sosyal demokrat belediyeciligin damgasini vuracagiz.” Konusmalarin ardindan seçim bürosunun açilisi yapildi. Partililer, seçim bürosunda bol bol hatira fotografi çektirdi.