EFSANE BASKAN ÖZTÜRK IYI PARTI’DEN BELEDIYE BASKAN ADAY ADAYLIGINI AÇIKLADI

2017 Yilinin 4 Aralik’ta Ak Partiden ve Belediye Baskanligindan istifa ettirilen Gökçebey  Efsane Belediye Baskani Vedat Öztürk 2019 Mart ayinda yapilacak yerel seçimler için IYI Parti’den Belediye Baskan Aday adayligini açikladi.

Yaklasik 500 vatandasin katilimi ile IYI Parti’den Belediye Baskan Aday adayligini açiklayan Efsane Baskan Vedat Öztürk’e parti rozetini Ilçe Baskani Satilmis Aydemir takti.

Baskan Aydemir,” Saygi deger Gökçebeyliler bugün burada toplanmamizin sebebi IYI Parti Gökçebey Belediye Baskan aday adayligi basvuru yapan Vedat Öztürk’e partimize hos geldiniz diyorum. Ve sizlerin huzurunda partimizin rozetini takarak hayirli olsun der, Gökçebey’de iyi olacak.” Dedi.

‘Kaldigimiz yerden devam’ diyen Efsane Baskan Vedat Öztürk ise;” saygi deger Gökçebey’li hemserilerim  2014’de yapilan yerel seçimlerde verdiginiz destekle sahsimi belediye baskani seçtiniz. Hatirlarsaniz o günlerde yapacagim hizmetleri bir kitapçik halinde sizlere dagitmistim.  O kitapçikta verdigim hizmet sözlerimin %80 tamamladim.  Hem de 3,5 yil gibi kisa zamanda. 2017 Yilinin 4 Aralik’ta Ak Partiden ve Belediye Baskanligindan istifa ettirildim. Aradan geçen bir yil süreçte ben hiçbir zaman Gökçebey’den ayrilmadim. Daima vatandaslarimizla iç içe oldum. Ilçe halkinin istegi üzerine IYI Parti’den Belediye Baskan Aday adayi olmak için burada toplanmis bulunmaktayiz. Dogup büyüdügüm ve asik oldugum Gökçebey’e yaptigimiz hizmetlerin devami adina  kaldigimiz yerden devam diyerek yine sizlerin huzurunuzdayim. Sizler bana her zaman her yerde destek verdiniz ve vermeye de devam ediyorsunuz. Param –pulum yok ama sizlerin gücü benim gücüme güç katiyor. Ben her zaman Gökçebey’e hizmet vermekten onur ve gurur duymustum. Bu onuru-ve gurur sizler yasatacaksiniz.  Biz Gökçebeyliler olarak büyük bir aileyiz. Hep beraber Gökçebey’i yönetecegiz. Iyi Parti’de bana siyaset yapma hakki taniyan basta Genel Baskanimiz Sayin Meral Aksener’e, Il Baskanimiz sayin Yavuz Erkmen’e ve Gökçebey Ilçe Baskani Satilmis Aydemir’e ve ilçe teskilatina sonsuz tesekkür ediyorum. Tekrar seçilirsen Gökçebey’in gelecegi adina bir çok hizmet projelerim var. Allah utandirmasin. Hepimize hayirli olsun”dedi.

Daha sonra parti binasindan Sultan Cafe’ye kadar yaklasik 500 vatandasla yürüdüler ve çay sohbeti ile devam etti.