GÖKÇEBEY EN IYISINI ISTIYOR

Ilk kez 1972 yilinda    belediye   olup   baskanini   seçen    Gökçebey’liler    onuncu   kez   gidecekleri   sandiktan     Gökçebey’e   en   iyi    hizmeti verebilecek   belediye   baskanini   seçmek  istiyor.   Ancak,     seçecekleri belediye baskanin vizyon sahibi ve sorunlari iyide bilmesini istiyorlar.

1972’de CHP’den merhum Tahir Yilmaz, 12 Eylül 1980 Askeri darbe olmustu. 1984’de SODEP’den merhum Kamil Karademir, 1989’da Anavatan  Partisin’den merhum Saim Aydemir 1999’a kadar iki dönem baskanlik yapti.  1999’da Anavatan Partisi’nden M. Zeki Kilinçarslan, 2004’de Ak Parti ve 2009’da CHP olmak üzere üç dönem yapti. 2014’de Vedat Öztürk  3.5 yil görev yapti ve görevinden alindi. Daha sonra Ak Parti üst yetkililerince ve 9 Belediye meclis Üyesinin 7-2 oylama sonucunda Ismet Karci 2017’nin aralik ayindan bugüne baskanligi devam ediyor. 

Yani, Belediye kurulusundan bugüne kadar görev yapan tüm baskanlarin ne kadar basarili ve basarisiz oldugu Gökçebey halki yakinen biliyor.

Gökçebey’i yöneltmeye talip Mevcut Belediye Baskani Ismet Karci basta olmak üzere, Vedat Öztürk, Cem Oktay, Hayrettin Karadag, Lokman Aydin, Erdal Satuk, Osman Bayraktar, Aydin Arabaci, Huzeyfe Özdogan, Mustafa Çetinoglu,  Vaadet  Demiryürek ve Adem Ayvacik  var.

Gökçebey Belediye Baskanligina talip ve yukarida isimleri yazili olan aday veya aday adaylarini Gökçebeyliler yakinen iyi taniyor ve hangi adayin,  baskanlik görevini en iyi sekilde yapacagini iyi biliyorlar.

Ilçe halki dayatma belediye baskan adayinin baskanlik seçimini kazanmasiyla birlikte Gökçebey’in kaç yil geriye gittigi iyi biliyor. Ve bu saatten sonra da dayatma baskan adayi istemiyor.

Sonuçta; Ilçe halki partiye bakmiyor, adaya bakiyor.  31 Mart  2019 Pazar günü yapilacak yerel seçimlerde verecekleri oy ile  Gökçebey belediye baskanini seçecekler.  Bu seçim sürecinde tüm aday ve  aday adaylarina basarilar dilerim.