Karadag’in Mevlid Kandili Kutlama Mesaji

Gökçebey Istasyon Mahalle Muhtar adayi  Satilmis Karadag, yayinladigi mesajla tüm Islam aleminin Mevlid Kandilini kutladi.

Muhtar adayi Karadag mesajinda, “Mevlid Kandili’nin tüm insanliga ve Islam dünyasina baris, adalet ve hayirlar getirmesini temenni ederek; “Peygamber Efendimizin dogdugu gün olan Mevlid Kandili kutlu bir olaydir.

Sevgi ve imani toplumsal barisin temel tasi yapan Peygamber Efendimiz, insani insan yapan bütün güzelliklerin, ahlâkî erdemlerin odaklandigi bir sahsiyettir. O’nun hayatinda bireysel ve toplumsal hayatimizi aydinlatacak güçlü bir isik, güzel bir örnek vardir.

 Mevlid Kandili ve diger mübarek gün ve geceler; bu çagriyi gönlümüzde, zihnimizde, hayatimizda diri ve canli tutmak adina firsat günleridir. Bu günler toplumsal birlik ve beraberligin, sosyal yardimlasma ve dayanismanin arttigi günlerdir.

Bu duygu ve düsünceler içerisinde Mevlid Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, insanligin içine düstügü sikintilarin asilmasina, kardeslik baglarimizin güçlenmesine ve yeni rahmet kapilarinin açilmasina vesile olmasini Cenâb-i Allah’tan diliyor, Gökçebey ve tüm Islâm âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum” dedi.