Gökçebey’de ATATÜRK Özlem ve Saygiyla Anildi

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 80’uncu yili tüm yurtta oldugu gibi Gökçebey’de de özlem ve saygiyla anildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatinin 80. yili dolayisiyla Türkiye'nin dört bir yaninda oldugu gibi Gökçebey Cumhuriyet meydaninda düzenlenen törende saatin 09.05'i göstermesiyle beraber hayat 2 dakika boyunca durdu.

Saat: 08.55’de ATATÜRK Aniti’na Gökçebey Kaymakami Ökkes Furkan Karakurt ve Belediye Baskani Ismet Karci çelenklerini sunumuyla basladi. Saatler 09.05’i gösterdiginde 2 dakikalik saygi durusunda bulunulurken, bayraklar yariya indi, sirenler çalmaya basladi. Istiklal Marsi'nin okunmasiyla devam eden anma töreni Gökçebey Çok Programli Anadolu Lisesi anma etkinlikleri yapildi.

Yapilan törene; Gökçebey Kaymakami Ökkes Furkan Kararkurt, Gökçebey belediye Baskani Ismet Karci, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluslarin temsilcileri, Siyasi Partililerin temsilcileri, Ögrencilerin yani sira çok sayida vatandaslar katildi.