Kalayci’dan 10 Kasim Mesaji

Kalayci Insaat Firma sahibi Ecz. Bora Kalayci, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vefatinin 80. yil dönümü vesilesiyle bir mesaj yayinladi.

Kalayci mesajinda yer alan ifadeler su sekilde:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü 80. vefat yildönümünde saygi ve özlemle yâd ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK; muhteviyatli fikirleriyle, hayata geçirdigi eserleriyle ve milletimize biraktigi milli ve manevi miraslariyla gönlümüzde ilelebet payidar kalacaktir. Onun en belirgin vasfi mesruiyete bagliligi, Türk milletine duydugu sevgi ve sadakatidir.

Bununla birlikte Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Türk tarihine yön ve yol çizen essiz isimlerden birisi olarak milletimizin iftiharlari arasinda yer almistir. Kendisinin önem, deger ve büyüklügü; karsisina dikilen güçlüklerle mücadele ederken göstermis oldugu irade, cesaret, kararlilik ve enerjide gizlidir.

Türkiye’yi önce kurtaran, sonra yeni bastan kuran ve arkasindan her alanda kurtulusu için bizzat kafa yoran ve hayati boyunca da emek sarf eden bu milli sahsiyetimize çok sey borçlu oldugumuz tartismasizdir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete ugurlayisimizin 80'inci yildönümünde, saygi, minnet ve özlemle aniyoruz.”