Baskan Gebes'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami mesaji

Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi.

Baskan Gebes mesajinda su ifadelere yer verdi, "Degerli hemsehrilerim, bugün kurulusunun 95. yil dönümünü kutladigimiz Cumhuriyet, sanli tarihimizdeki yeniden dirilisin adidir.

Milletimizin ortak iradesi ve büyük bir iman gücü ile mücadele ederek kazandigi bir bagimsizlik ve özgürlük zaferidir. Cumhuriyeti yasatmak, yüceltmek en büyük vazifemizdir. Milli iradenin ve demokrasinin en büyük teminati olan, Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve silah arkadaslarini; saygi, minnet ve rahmetle aniyoruz.

Bugün bize miras birakilan bu destansi tarihe ve Cumhuriyetimize sadakatle sahip çikiyoruz. Bizden istendigi gibi Türk istiklalini ve Türkiye Cumhuriyetini ilelebet koruyacak ve daima ileriye tasiyacagiz. Milletimizin birlik ve bütünlügü karsisinda hiçbir hain emel ve hiçbir bölücü güç Cumhuriyetimize zarar veremeyecek, Türk Milleti'nin güçlü iradesi karsisinda tutunamayacaktir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramimizi bu duygu ve düsüncelerle kutluyor, tüm vatandaslarimiza saglik ve huzur dolu günler diliyorum" dedi.