RIVER MILL PARK HOTEL AÇILISI TÖRENLE YAPILDI

River Mill Park Hotel’i düzenlenen törenle açilisi yapilarak halkin hizmetine açildi.

Devrek’ebagli Çaydegirmeni Beldesinde Is adami Ertan Civak tarafindan yapilan 4 yildizli tatil köyü olan River Mill Park Hotel’in açilisina;  Zonguldak Valisi Ahmet Çinar, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen,  Ahmet Çolakoglu ve Hamdi Uçar,  Zonguldak Belediye Baskani Muharrem Akdemir,   Zonguldak Il Emniyet Müdürü A. Metin Turanli,   Zonguldak Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Gökhan Inan,   Zonguldak Esnaf Odalari Birlik Baskani Muharrem Coskun, Zonguldak TSO Baskani Metin Demir,  Devrek Kaymakami Tolga Polat, Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Filyos Belediye Baskani Ömer Ünal, CHP Devrek Belediye Meclis Üyesi Bayram Çinar, Ak Parti Devrek Belediye Baskani Serdar Kelebek, Ak Parti Zonguldak Il Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz, Ak Parti Zonguldak Il Genel Meclis Üyesi Özcan Özmekik’in yani sira ve çok sayida davetli katildi.

River Mill Park Yönetim Kurulu Baskani Ertan Civak,” Öncelikle bölgemizin tek 4 yildizli tatil köyümüzü hayata geçirmenin onur ve mutlulugunu yasamaktayiz. Bundan sonra tatil köyümüzde bir tatil beldesinde ne varsa bizde de o etkinlikler olacaktir.  Simdiden bölgemize hayirli ugurlu olmasini diliyorum.’dedi.

Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes yaptigi konusmada; “ Çaydegirmeninde üçüncü dönem belediye baskanligi yapmaktayim.  Ak Parti iktidarinin velinimetlerinden faydalanarak hizmete dönüstüren beldemiz kalkiniyor. Bu güzel beldemize 4 yildizli tatil köyü olan River Mill Park Hotel’i kazandiran Isadami Ertan Civak’i cani gönülden kutluyorum.  Belediye baskani olarak hayalimizdeki projeyi  Ertan bey yapti. Bu güzel tesislerde 45 kisi çalisiyor. Beldemizde 1700’e yakin kisi çalismakta. Atil konumunda olan dere kenarindaki araziye fabrikalar yapilmasina vesile olduk. Istihdama açarak beldemizde issizlik sorunu çözdük. Bu konuda bizlere yardimci olan Valililerimize, Milletvekillerimize ve bölgemize fabrika kuran degerli isadamlarina tesekkür ederiz.  4 yildizli tatil köyü olan River Mill Park Hotel beldemize, bölgemize ve ülkemize hayirli ve ugurlu olsun.

Vali Ahmet Çinar ise, “Yapinca oluyor. Bugün buraya, River Mill Park Hotel’in açilisini yapmak için toplandik. Böyle güzel bir tesisi Zonguldak’a Kazandiran Ertan Civak’i tebrik ediyor bu kazançlar diliyorum.  

 Açilis kurdelesini Vali Ahmet Çinar ve Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoglu, Hamdi Uçar ve Zonguldak Belediye Baskani Muharrem Akdemir’le birlikte keserek tesisi gezdiler.

Daha sonra kurabiye ,sicak ve souk içecekler ikraminda bulundular.