KARADAG’IN SIYASETTEKI BASARISI

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag’in siyasi hayatindaki merdivenleri emin adimlarla çikarak partisinin her kademesinde aldigi görevlerinde basarili hizmetlere imzasini atmistir. Baskan Karadag çalisma ekibiyle yapilan 24 Haziran 2018 Cumhurbaskanligi ve Genel seçimlerde sehir merkezi, belde ve köylerde yaptigi hummali seçim sonrasinda seçimler de basari elde etmistir.

Bugünlerde yerel seçim rüzgârlari esmeye basladi.

Gökçebey’de Sivil toplum örgütleri, merkez muhtarlari ve partili - partisiz herkes tarafindan sevilen ve sayilan Ilçe Baskani Hayrettin Karadag’in Belediye Baskan Aday adayi olmasi için çok büyük destekler var.

Baskan Karadag, “Gökçebey halkimiz ve partimizin üst düzey yetkilileri sahsima verecegi her görevi yapmaya hazirim. Her sey Gökçebey Için.” Diyor.

Ak Parti Gökçebey Belediye Baskan aday adayligina simdilik sekiz kisi talip. Önümüzdeki günlerde aday adayi çikar mi? Çikmaz mi? Bilemem! Ancak bildigimiz tek sey var parti içinde yer almamis, bugüne kadar yapilan seçimlerde hiç çalismamis aday adaylarin hiç sansi yok. Ancak, maddiyetin vermis oldugu güç ile isini halledip belediye baskan adayi olabilir.  

Eyvallah!  

Sözümüz yok.  

Seçimi kazanir mi?

Iste asil mesele burada.

Yazamadan geçemeyecegim, Baskan Karadag ilçemize yeni yapilacak Ortaokul binasinda çok emegi var. Ayrica egitime verdigi destegini herkes yakinen biliyor.

Ilçe merkezinde ve köylerimizin birçok sorunlarini çözerek hizmet vermis ve vermeye de devam ediyor.

Baskan Karadag’in siyasetteki basarisini ilçe halki biliyor, Ak Parti’nin il yönetimi, üç milletvekili ile birlikte üst yöneticileri de biliyor.

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag’in Belediye Baskan aday adayligini geçtim aday olmasi hakkidir diye düsünüyorum.

Gökçebey’de siyaset hakkinca yapilsa sorun yok. Lakin her seçimde bir siyasi oyunlar oynaniliyor. Ve Gökçebey’de kaybediyor.

Yine de Baskan Karadag'in sansi var.

Kaybeden degil, kazanan Gökçebey olsun dilegimle saglicakla kaliniz.