Bos laflar bitti, artik is zamani!

Ak Parti Gökçebey Bakacakkadi Belde Belediye Baskan aday adayi Nihat Kisaboyun, ‘ Bos laflar bitti, artik is zamani’ diyerek beldeye yapacagi hizmet projelerini açikladi. 
Bakacakkadi belde kuruldugu günden bugüne kadar dogru dürüst yönetilmedigi için beldemiz bugün hak ettigi yerde maalesef degildir. 
Belediye baskanligini kazandigimda su hizmet projelerimi gerçeklestirecegim. ‘Bos laflar bitti, artik is zamani ‘diyen Bakacakkadi Belediye Baskan aday adayi Nihat Kisaboyun hizmet projelerini açikladi.
ÖNCE SAGLIK :
Yillardir Bakacakkadi halkina faydasi olmayan eski adiyla ‘100. Yil Atatürk Hizmet Köyü Tesisleri’ yeni adi ile ‘Filyos Ecopark tesisleri’ yerine Milletvekilleri araciligi ile Saglik Bakanligimizla görüsüp Bölgemize ve beldemize yakisir bir HASTANE yaptirmak için gerekli girisimlerde bulunacagim. 
LISE :
Beldemizin egitimden daha çok faydalana bilmesi adina LISE yapilmasinda her ne kadar geç kalindi ise insallah yapmak bize vesile olur. Yine milletvekilleri araciligiyla Milli Egitim Bakanligiyla görüserek beldemize LISE kazandiracagim. 
ISTIHDAM:
Beldemizde issizlikler beraberinde göç yasanmaktadir. Yeni istihdam olusturmak için yeni Fabrikalar kurulmasina yardimci olarak bir nebzede olsa issizlige ve göç’e engel olacagim.
DOGALGAZ :
Hepiniz biliyorsunuz ki; Gökçebey ilçemizde dogalgaz geleli iki yil oldu. Neden beldemizde dogalgaz olmasin. Beldemize dogalgaz getirecegim. 
ÇOCUK PARKI:
Beldemizde yasayan vatandaslarimizin ailece oturarak dinlenebilecegi Aile Çay Bahçeleri ve çocuk parkini her mahalleye yapacagiz.
DÜGÜN SALONU: 
Beldemizde atil vaziyette olan dügün salonumuzu onarip yeniden belde halkimizin hizmetine sunacagim.
KURUMLARIMIZA SAHIP ÇIKACAGIZ:
Beldemizde bulunan resmi kurumlarin hizmet acisinda daima yaninda olacagiz. O kurumlarin eksikleri ve ise de eksiklerini giderek sahip çikacagiz. 
24 SAAT HALKIMIZIN YANINDA OLACAGIZ: 
Belediye olarak yapacagiz hizmet projelerimizi faaliyete geçirerek halkimizin hizmetine sunacagiz.

Tam tesekkülü itfaiye timi kurulacaktir.
Bunlarin yaninda kararlar alinirken belde teskilati, mahalle muhtarlari, beldemizin ileri gelenlerinde görüsleri dikkate alinacak. Belediye halk ile iç içe olacak. Bakacakkadi beldemizi hep beraber kardeslik içinde yasanir konuma getirecegiz.Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için çalisacagiz. 
Belde halkiyla el ele verip bütün zorluklarin üstünden gelecegimize inaniyorum.