Yerel seçime dogru!

Yerel seçimlere dogru siyasi partilerde il ve ilçelerde Il Genel Meclis Üyesi ve Belediye Baskan aday adaylari belli olmaya basladi.

Gökçebey Ak Parti’de Belediye Baskani Ismet Karci’nin karsisina aday adayi olarak birkaç isimler adayliklarini açiklama yapmasa da siyasi kulislerde konusulmaya basladi.

Güçlü Baskan adayi Ismet Karci.

Çünkü diger aday adaylari siyasette tecrübeli degiller. Birilerinden icazet almadan asla bir sey yapamazlar.

CHP’den belediye baskan adayi kimin olacagi belli degil. Ilçe teskilatinin, Il Teskilatinin ve Milletvekillerin bu konuda görüsleri çok önemli.  CHP’nin baskan adayi sürprizde olabilir.

Gelelim MHP’ye…

Adem Ayvacik, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Gökçebey Belediye Baskanligi aday adayligini açikladi. 

Ayvacik’la telefon görüsmesi yaptim. Hem genç hem de siyasette tecrübeli.

Ayvacik diyor ki;” soludugumuz havasi, içtigimiz suyu, hüzünlü ve neseli günleri hep bir arada yasadigimiz güzelim Gökçebey’in ilçe konumundan bugüne kadar bir türlü temel sorunlarin çözüm bulmamasi içler acisi…  Ilçe Kaymakamligina komsu ilçe Kaymakamlarin vekalet etmesi, Daire müdürlüklerin asil olmayip vekaletten bakmalari, daire müdürlüklerin mesai disinda ilçemizde degil de Devrek ve Çaycuma’da ikametgah etmesi,  Göç, Issizlik, organize Sanayi Bölgesinin kurulmamasi, Turizm, Tarim ve sportif faaliyetlerde Gökçebeyspor’un 2018-19 sezonunda maddi sikintilar nedeniyle sahalarda maç yapamamasi, Kulüp Baskanligina kimse sahip çikmayisi,  Ilçe kaderine terk etilmis sanki üzerine ölü toprak serilmis gibi kendi haline birakilmasi sahsimi derinden üzmüstür. “

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Gökçebey Belediye Baskan aday adayi Adem Ayvacik’i öncelikle medeni cesaretin dolayi kutluyorum.  Gökçebey’in fotografini iyi çekmis. Ilçenin temel sorunlarini biliyor.

Ak Parti Belediye Baskan aday adaylari sadece baskanliga talibiz diyorlar. Gökçebey’e su sorunlari var bu sorunlarin çözümüne iliskin su hizmet projelerimiz var diyeni duymadim.  

Belediye Baskani Ismet Karci belediye  maddi sikintilar yasamasina ragmen hizmet vermeye çalisiyor.

Daha önümüzde çok baskan aday adayi isimleri çikacaktir.  Ama, Ak Parti, CHP, MHP, Iyi Parti  ve Saadet Partisi Belediye Baskan adaylari kesinlestiginde  Gökçebey üzerine yapacagi hizmet projeleri üzerine  açiklama yapan olursa  bizde yazarak degerli okuyucularimizla paylasmis olacagiz.

Simdiden tüm belediye baskan aday adaylarina basarilar diliyorum. Saglicakla kaliniz.