HER SEY KÖTÜYE GIDIYOR!

Sabahin erken saatlerinde Gökçebey’in Istasyon Mahallesi ile Ismet pasa caddesi üzerinde yürüyorum. Yürürken de esnaflarla ve karsilastigim vatandaslara Günaydin hayirli isler temenninde bulunuyorum. Arkadas hiç mi esnafin ve vatandaslarin yüzü gülmez.  Kimle sohbet etsem herkesin ayri bir derdi var.  Anlayacaginiz hiç kimse halinden memnun degil.

Önümüzde birde yerel seçim var. Havalar sicak, siyasette isinmaya basladi.  CHP’de simdilik Belediye Baskan aday adayi Kenan Kirenli var. Ama Ak Parti’de ise Belediye Baskan aday adayi bollugu var.

Ayni muhtarlik adayinda oldugu gibi belediye baskanligina talip çok ama vizyon misyon sahibi yok. Muhtarlik ve Belediye Baskanliginda maasi olmasin hiç kimse ben adayim diye ortalikta gezmez.

Örnegin; Gökçebeyspor kulübü Baskani Kenan Albayrak  üç yil maddi ve manevi destegiyle basarili baskanlik yapti.  Yapilacak kongrede baskan adayi olmayacagini Albayrak açikladi. Gökçebeyspor kulübüne baskan olacagim diye bir kisi yok. Eger burada Baskanlik maasi olsa siyasette oldugu gibi aday bollugu olur düsüncesindeyim.

Gökçebeyspor kulübü, maddi imkansizlik, tesis, malzeme yetersizligi, maddi destekleyici (sponsor) bulamama vs. gibi açil ihtiyaç duyduklari giderlerini karsilayamamanin sikintisini yasamaktadir.

Belediyeninde Gökçebeyspor kulübünden farki yok. Ancak Belediye Baskanliginda maas var, Gökçebey spor kulübünün baskanliginda maas yok.

Gökçebey’e sahip çikalim düsüncesinde degiller. Olmus olsa bugün ilçede Göç, issizlik vs gibi bir çok çözüm bekleyen sorunlar olur mu? 

 

Bugünler Gökçebey için kötünün iyisi diyebiliriz. Yarinlar aydin degil. Her sey kötüye gidiyor.