BASKAN YENIKÖY,ETKINLIKLERIMIZ DEVAM EDIYOR

Çorlu  Zonguldak’lilar Birlik ve Dayanisma  Dernegi Baskani Ramazan Yeniköy,” dernek adina etkinliklerimiz” devam ediyor dedi.

Baskan Yeniköy yaptigi açiklamada;” Dernegimiz 2015 yilinda kuruldu. 250’e yakin üyemiz var. Zonguldak nüfusuna kayitli olan hemserilerimizi üye yaparak tek bir çati altinda toplamak, Zonguldak’li  hemserilerimizin kendi aralarindaki iliskileri artirmak, hemserilerimiz arasinda yardimlasma ve dayanisma bilincini gelistirmek, gençlerimizi çesitli kültürel faaliyetler içine alarak örf, adet ve geleneklerimizi unutmamalarini saglamak, güzel Zonguldak’imizi Çorlu’da taninirliligini artirmak.

Dernegimizin kurulus düsüncesinin oldugu ilk günden bugüne hemserilerimizin yogun destegini ve ilgisini her platformda görmekteyiz. Göreve geldigimiz günden bugüne kadar Zonguldak’lilar  adina dernegimiz amacina uygun çalismalarimizi ve faaliyetlerimizde; htiyaç sahiplerine yardim ediyoruz. Egitime destek veriyoruz. Zonguldakspor’una da elimizden geldigi kadar yardimlarimiz oluyor. Ramazan ayinda iftar programi yaptik. Yaklasik 2000 kisiye iftar verdik.  Her yil sehitlerimiz için mevlid-i serif okutuyoruz.  Yaptigimiz etkinliklere maddi ve manevi destegin esirgemeyen basta Çorlu Belediye Baskan Sayin  Ahmet Sarikurt olmak üzere, Yurt Disinda çalisan kardesim Özkan Yeniköy, Çorlu Ak Parti Ilçe Baskani Yavuz Uylas, Astur Firmasi Murat Çakar, Yilmaz Sahin, Idol Büfe Islak Tekin, Ustaoglu ev esyasi Engin ustaoglu, Adali Mobilya  Ahmet Adali, Lazer optik, Karaöz elektrik, Afiyet lokantasi, Stil Kasap, Miradent Dis poliklinigi, Nurcan Türkoglu Ergin, Fahri Basoglu, Birol Güngör, Adem Çokan, Fahrettin Bodurlu,  Muhammmet Gökmen, Mehmet Tülübas, Metin Çelik ve isminin yazilmamasi sartiyla isadamlarimiz, esnaflarimiz ve degerli üyelerimize çok tesekkür ediyorum.”