BASKAN OKTAY’IN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay, Ramazan Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.

Baskan Oktay mesajinda; “Rahmet ve bereket ayi olan ramazan ayinin sonuna gelerek bayrama ulasmanin sevincini yasiyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularinin pekistigi, insan olmanin güzelliklerinin yasandigi, kirginliklarin unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakinlastigi, karsilikli sevgi ve sayginin gelistigi müstesna günlerdir.

Milletimiz her ramazanda oldugu gibi yine bu ramazanda da birlik ve beraberligini, yardimlasma ve dayanismanin en güzel örnekleriyle göstermistir. Bir yandan çevremizdeki yardima muhtaç insanlara el uzatirken diger taraftan da dünyanin degisik yerlerinde sikinti içerisinde bulunan insanlarinin yardimina kosmustur. Ramazan ayi boyunca sergilenen bu güzel hasletler bayramla birlikte çok daha büyük bir anlam kazanmaktadir.

Bu anlamli bayramin Gökçebey halki için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barisa, sevgi ve kardeslige vesile olmasi temennisiyle, tüm hemserilerimin Ramazan Bayrami’ni tebrik ediyor, saglik, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum."