Baskan Çapci’dan Ramazan Bayrami Mesaji:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gökçebey Ilçe Baskani Tuna Çapci, bayramlarin toplum hayatinda essiz bir yeri oldugunu söyledi.

Baskan Çapci mesajinda; Ramazan Bayrami dolayisiyla yayinladigi kutlama mesajinda su görüslere yer verdi: "Huzur ve mutlulugun, dostlugun, sevginin, sayginin, barisin, hosgörünün pekismesine vesile olan, insani insan yapan degerlerin yasanmasina ve paylasilmasina firsat yaratan bayramlarin, toplum hayatinda essiz bir yeri vardir. Bayramlar, insanlarin birbirleriyle olan darginliklarini unuttuklari, baristiklari, kardesçe kucaklastiklari günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duygularin, inançlarin,örf ve adetlerin uygulanip sergilendigi, bir toplumda millet olma suurunun sekillendigi, kuvvetlendigi günlerdir.

Bu duygu ve düsüncelerle, basta Gökçebey’li hemserilerim olmak üzere tüm Türk-Islam Aleminin Ramazan Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyor, Ramazan Bayrami’nin Gökçebeyimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanliga baris, huzur ve refah getirmesini Cenab-i Allah'tan temenni ediyorum."