Efsane Baskan Öztürk’ün Kadir Gecesi Mesaji

GökçebeyIn efsane  Baskani Vedat Öztürk, Kadir Gecesi dolayisiyla bir kutlama mesaji yayinladi.

 Öztürk, Kadir Gecesi nedeni ile yaptigi açiklamada;”Birlik, dayanisma ve kardeslik duygularinin yogun olarak yasandigi Ramazan ayinin son günlerine yaklasirken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin cosku ve heyecanini yasamaktayiz.

Dileklerimizi, isteklerimizi Allah'a arz etmek için de degerli bir firsat olan Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-i Kerim'in yeryüzüne indirildigi gün olmasi bakimindan kutsal bir öneme sahiptir.

Tutulan oruçlarla yapilan ibadet ve yardimlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettigimiz Ramazan ayi, Kadir Gecesi ile zirveye ulasmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadir. Ramazan ayi sevgi ve kardesligin pekistigi bir aydir. Kadir Gecesi de bin aydan daha hayirli bir gece olup, ayni zamanda müminler için de bir firsattir. Kadir Gecesi sayginin ve hosgörünün hayatimizdaki birlestirici yönünün daha fazla öne çiktigi özel günlerdir.

Bayramin da müjdecisi olan Kadir Gecesi'nin basta degerli hemsehrilerimiz olmak üzere insanliga hayirlar getirmesini temenni eder, tüm Islam aleminin ve Gökçebeylilerin Kadir Gecesi'ni kutlarim" dedi.