BASKAN KARADAG FARKI!

Ak Parti’ye 2003 yilinda katildi. Partinin Arge Baskanligindan tutunda Halk iliskiler baskani, teskilat baskani, siyasi isler baskani Ve o günkü ilçe baskanin görevi birakmasi ardindan atama ile göreve gelen baskan Hayrettin Karadag bir yil sonra 23.Eylül 2017’de görkemli, kalabalik ve parti delegenin oy çoklugu ile Ilçe Baskani seçildi. 
Baskan Karadag Ilçe Baskani olusu ile birlikte parti birlik ve beraberligi sagladi.

Baskan Karadag Zonguldak ve Gökçebey ilçesinin sorunlarin çözüm bulma konusunda çok ciddi ve güzel bir siyasi çizgisi var.  

Ilçedeki Ak Parti Ilçe binasina bakiniz. Gelenler hayretler içinde…  Ilçe teskilat binasi degil, sanki genel merkez binasi gibi.

Ilçe Baskani Karadag 24. Haziran 2018 genel seçimlerde partisinin oyunu artirma için ekibiyle birlikte gündüzünü geceye kadar çalisma sergiliyor.

Gökçebey’de mevcut siyasi partilileri beldelerde teskilat binalari bulunmaz iken Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Belde binasi ve 6 köyde  köy baskanligi binasinin açilisini yapti. Ve diger köylerde de köy baskanligi binalarin açilisini önümüzdeki günlerde yapacagi görünüyor.

29 Mayis 2018 Sali Aksami Dagdemirciler köyünde Milletvekili Ahmet Çolakoglu ile birlikte iftar programina katilan Baskan Hayrettin Karadag, Dagdemirciler köyünde köy baskanlik bürosunun açilisini yaparak vatandaslarla sohbet ettiler.

Gökçebey’de Ak Parti kurulusundan bugüne bir çok baskan görev yapti ama mevcut Baskan Hayrettin Karadag siyasi tecrübesini her alanda göstermeye devam ediyor. Iste buda Baskan Karadag farki.

Baskan Karadag’a basarili çalismalarinin devamini diliyorum.