Isa Yilmaz'in Berat Kandili Kutlama Mesaji

Yilmazlar Yapi Insaat sahibi Isa Yilmaz, Berat Kandili Kutlama Mesaji Yayimladi.

Yilmaz mesajinda; “Tüm Islam alemi olarak mübarek Berat Kandilini tekrar idrak etmenin sevinç ve mutlulugunu yasamaktayiz.

Kandiller; isiklariyla sadece karanlik gecelerimizi degil, ayni zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydinlatir, zihinlerimizi berraklastirir. Ahlak ve erdemin, dogruluk ve dürüstlügün, paylasimin, hak ve hukuka riayetin, baris içinde yasamanin, insanî erdemler baglaminda ulasilabilecek en üstün degerler bütünü oldugunu zihin ve gönüllerimizde derinden hissettigimiz bütün kandiller gibi Berat kandili de bizlerde bu duygulari olusturmaktadir.

Yüce Allah’in bizlere rahmet ve bereketini kat kat arttirdigi bu gibi mübarek geceleri degerlendirebildigimiz sürece, güzel amellerle içini doldurabildigimiz, yanlislarimizin farkina varip dogru istikamete yönelebildigimiz ölçüde bizim için bereketli ve kazançli zaman dilimleri olacaktir.

Tüm Islam Alemine ve Ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barisa vesile olmasini diliyor, Gökçebey'lilerin Berat Kandilini kutluyorum.”

Yilmazlar Yapi Insaat Sahibi

Isa YILMAZ