BASKAN KARCI’DAN VALI SAYIN ÇINAR’A TESEKKÜR

Zonguldak Valisi Ahmet Çinar’in Gökçebey’de  bir dizi ziyaretlerini degerlendiren  Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci, “Valimiz Sayin Ahmet Çinar’a tesekkür ediyorum” diyerek sözlerine söyle devam etti.

“ilçemizde valimiz Sayin Çinar’i agirlamanin onurunu yasadik” diyen Baskan Karci, Vali Sayin Çinar’in Gökçebey ziyaretini degerlendirmesinde;” Yillardir bürokraside Devrek ile Çaycuma arasina sikismis Gökçebey’imize Valimiz Sayin Ahmet Çinar’in sahip çikmasi bizleri çok mutlu etti.

Sayin Valimiz Çinar’i ilçemizde kahvalti ardindan yaptigi toplantida, ilçenin sorunlarini tek tek daire amirlerinden dinleyerek çözüm üretmesi ve halkimiza devletin  gücünü her zaman  vatandasin  yaninda oldugunu  gösterdi.

Ilçemize bagli hacimusa köyünde yapilan Yöresel Herkime Evini  ziyaret ederek, ilçemizin gelecegi ile ilgili hazirlanan projelere destek vermesi bizleri ve halkimizi çok sevindirmistir.

Sayin Valimiz Çinar’in gayretli olmasi, tecrübesi ve basarisi bizlere isik tutmasi, yapilacak çalismalarda takipçi olarak destek vermesi ilçe halkini ve bize güç vermistir.

Bizlerde bundan sonraki çalismalarimizda sayin Valimiz Çinar ile isbirligi içinde bulunarak Ilimiz ve ilçemiz için  kalici ve güzel projeleri gerçeklestirmeye çalisacagiz. Gökçebey’e gösterdigi yakin ilgisinden dolayi Sayin Valimiz Çinar’a sonsuz tesekkür ederiz."